Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca: „Îmi permit să...”

Publicat pe

Câți bani câștigă pe lună Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Artista are succes nu doar în plan personal, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mario Fresh de câțiva ani, ci și în business, unde are deja numeroas colaborări. Ea câștigă sume frumoase de bani, chiar mai mult decât partenerul ei de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica Andreei Esca are, la activ, numeroase colaborări cu branduri foarte importante, până în acest moment. Mai mult, vedeta a cochetat și cu muzica, însă este mai atrasă de domeniul de influenceri, unde are destule contracte. Alexia Eram refuză să stea pe banii părinților și mereu și-a dorit să devină o femeie independentă, care își câștigă banii prin eforturile sale.

Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca: „Îmi permit să...'Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca: „Îmi permit să...'

Alexia Eram este, la doar 21 de ani, o tânără extrem de ambițioasă, cu planuri mari de viitor. Deja are colaborări importante în lumea de influenceri, cu branduri celebre de la noi. Vedeta, chiar dacă are o mamă foarte cunoscută în televiziune, nu s-a axat pe asta și a decis, de mult, că vrea să-și ia viața în propriile mâini, să fie o femeie cât se poate de independentă financiar.

Citește și: Alexia Eram, apariție sexy pe Internet.Cum s-a fotografiat fiica Andreei Esca

Citește și: Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca:„Nu pot să fiu la fel de…'

Citește și: Ce salariu lunar primește David Popovici de la CS Dinamo:„Când ajungi la seniori, ori ești cineva, ori te lași'

Citește și: Miss Brazilia a murit, la 27 de ani, după o operație banală:”Dumnezeu ne-a luat prinţesa”. Ce a pățit Gleycy Correia

Câți bani câștigă pe lună Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Alexia Eram este unul dintre cei mai apreciați influenceri de la noi. Potrivit Impact.ro, iubita lui Mario Fresh are mai multe colaborări cu branduri celebre, dar oferă și servicii de consultanță în Comunicare și Relații Publice. La doar 21 de ani, șatena este mândră de realizările ei atât în plan profesional, cât și profesional.

Fiica Andreei Esca are propria companie, Margot Production, pe care a înființat-o în urmă cu doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării, așa că nu este de mirare că tânăra îl depășește uneori chiar și pe Mario Fresh la capitolul financiar, mai scrie sursa citată anterior.

Potrivit declarației de la ANAF, Alexia Eram a obținut, anul trecut, o cifră de afaceri de 900.000 de lei, în timp ce iubitul ei a avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei în 2021. Fiica Andreei Esca primește lunar peste 8.000 de euro: „Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță'a spus Alexia Eram, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter