Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a închiriat-o: „M-a cutremurat”

Publicat pe

Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a închiriat-o. Artistul nu are succes doar în mediul online, ci și în domeniul imobiliarelor. Celebrul vlogger a povestit recent că și-a dat locuința din Sectorul 3 al Capitalei în chirie, însă ulterior, vedeta s-a confruntat cu o problemă. El și-a anunțat imedia fanii din social media.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi. Mai mult, are diverse colaborări cu branduri celebre și contracte de reclamă, fiind de nelipsit din lumea influencerilor. În afară de faptul că artistul este persoană publică, el se ocupă și de afaceri în domeniul imobiliarelor. Mai exact, construiește case în apropierea Bucureștiului, dar și-a dat în chirie și garsoniera pe care o are în Sectorul 3 al Capitalei.

Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a închiriat-o: „M-a cutremurat'Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a închiriat-o: „M-a cutremurat'

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri și influenceri de la noi, dar asta nu înseamnă că e ferit de probleme mai mici sau mai mari. Ca orice proprietar de locuințe, și artistul a trecut, recent, printr-o întâmplare bizară, după ce și-a dat garsoniera din Sectorul 3 în chirie.

Citește și: Liviu Vârciu, replică usturătoare pentru Dorian Popa în direct, la TV:”Te-am băgat în televiziune. Ți-am dat banii mei”

Citește și: Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris:„A început cea mai penibilă milogeală'

Citește și: Irina Columbeanu își câștigă banii singură.Cum a reușit să aibă zeci de mii de euro în cont, la doar 15 ani

Citește și: A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact.Ce probleme de sănătate avea artistul

Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a dat-o în chirie

Dorian Popa este atras și de lumea imobiliarelor, în afară de faptul că este o persoană publică, vlogger și influencer de succes. El are o garsonieră în Sectorul 3 al Capitalei pe care o închiriază în regim hotelier. Artistul a povestit într-un nou vlog pe YouTube despre o întâmplare ciudată, car a avut loc recent în locuința pe care a dat-o în chirie. Totul ar fi avut legătură cu chiriașul său nemulțumit de soft close-ul de la toaletă. Vloggerul a ținut să-i anunțe pe fani cum stă treaba, într-un filmuleț de câteva minute:

,,A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close la căcănețul din garsonieră. Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap. Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el', a spus Dorian Popa în vlogul său.

Ce a pățit Dorina Popa într-un restaurant din Paris

Dorian Popa nu este ferit de unele probleme, iar înainte de întâmplarea cu garsoniera, el a mai trecut și prin alte întâmplări bizare, cum ar fi într-un restaurant din Paris. Dorian Popa a venit tocmai în Paris pentru a mânca la un restaurant de lux. Totodată, vloggerul i-a lăsat chelnerului un bacșiș de 20% în loc de cât de lasă în mod obișnuit. Surpriza a apărut când a venit nota de plată. Cântărețul și-a dorit să achite nota de plată cu telefonul mobil, dar nu a fost lăsat. Vloggerul a dezvăluit că și-a lăsat la hotel nu doar cardul de credit, dar și actul de identitate, singura garanție fiind lanțul de aur de la gât.

Dorian Popa l-a făcut pe ospătar să râdă când i-a oferit drept garanție bijuteria de la gât, promițând că se va întoarce a doua zi pentru a achita masa în valoare de 65 de euro. Cântărețul s-a ținut de cuvânt și a plătit tot ce a consumat.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter