A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact. Ce probleme de sănătate avea artistul

Publicat pe

A murit Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact și membru fondator al acesteia. Anunțul a fost făcut de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, acolo unde artistul era cetățean de onoare. Ce probleme de sănătate avea Leluț Vasilescu, fondatorul trupei Compact.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Leluț Vasilescu, toboșarul cunoscutei trupe a murit după lupta cu o boală necruțătoare. În urmă cu ceva timp, acesta a suferit o intervenție chirurgicală complicată pe cord. Tragica veste a fost primită cu multă tristețe de iubitorii muzicii rock.

A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact. Ce probleme de sănătate avea artistulA murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact. Ce probleme de sănătate avea artistul

A murit Leluț Vasilescu de la Compact. Ce probleme de sănătate avea

Leluț Vasilescu, în vârstă de 66 de ani, se lupta de ani buni cu o boală gravă. Anul trecut a suferit un infarct miocardic în timpul unui concert din Făgăraș.

Imediat după aceea, el a a fost transportat la spitalul Municipal din localitate. Ulterior, artistul a fost operat pe cord deschis.

Medicii au ajuns la concluzia că fără o valvă nouă inima artistului nu ar putea să mai funcționeze la parametrii normali. La doi ani de la operație, Leluț Vasilescu cânta iar alături de Compact și sărbătorea alături de prieteni.

Primarul Dorin Nicolae Lojigan, care era și un bun prieten cu cel care a pus bazele trupei Compact, a fost cel care a dat festea tristă despre moartea bateristului trupei Compact, Leluț ‘Megastarul Vasilescu.

'Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Citește și: Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Felicia Filip și soțul ei. S-au îndrăgostit în stația de autobuz și sunt căsătoriți de 29 de ani: „Am ştiut cum să ne înjumătăţim încercările’

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie: „Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA’/ EXCLUSIV

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul' Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!', a transmit primarul orașului Câmpia Turzii pe Facebook.

Leluț Vasilescu de la Compact, plâns de prietenii dragi

Și Adrian Ordean, bun prieten al regretatului Leluț Vasilescu, a transmis un mesaj de condoleanțe.

'Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeași cameră, am cântat mii de spectacole împreună…acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten, Leluț Vasilescu, drum bun!', transmite și artistul Adrian Ordean.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter