Ce sacrificii face Oana Radu ca să slăbească. După ce s-a îngrășat din nou vrea să aibă trup de zeiță: ”Limitele sunt doar în capul nostru”

Publicat pe

Ultima perioadă a fost foarte grea pentru artista care a reușit să cucerească publicul, după ce a participat la Vocea României. Oana Radu s-a îngrășat din nou, iar acum face mari sacrificii ca să slăbească. Vedeta are o ambiție de fier și vrea să demonstreze tuturor că poate să scape de kilogramele în plus și de această dată.

În urmă cu câteva săptămâni, Alin, iubitul Oanei Radu, a murit, după ce a fost incendiat în scara blocului. Artista a suferit cumplit și a fost alături de el până în ultima clipă. Pe baza problemelor din ultimul timp, Oana Radu s-a îngrășat la loc și a ajuns de la 57 de kilograme la 104. Mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu ea, mai ales că transformarea ei era una colosală.

Acum, Oana Radu își dorește să aibă un trup de zeiță și face mari sacrificii ca să slăbească. Deși nu-i place să facă sport, cântăreața merge la sală, unde depune mult efort. Oana Radu știe că pe lângă dietă, sportul o ajută să scape de kilogramele în plus.

Acum sunt la sală. Mai exact pe stepper. Nu credeam că voi ajunge vreodată să spun asta, dar aproape ca imi place sportul. Spun aproape fiindcă mai am de dus încă ceva lupte cu el sau de fapt, mai bine zis, cu mine. Îmi place sportul fiindcă m-a ajutat să îmi înving aproape toate fricile. Mi-a demonstrat că nu există nimic imposibil dacă îţi doreşti cu adevărat, fiindcă eu care nu am făcut sport niciodată merg uneori de două ori pe zi la sală acum! Mi-a demonstrat că limitele sunt doar în capul nostru şi că le putem controla cu uşurinţă!

Oana Radu

În lupta cu kilogramele, Oana Radu are lângă ea un antrenor care o ajută extrem de mult. După ce iubitul ei s-a stins din viață s-a speculat că ar avea o idilă cu antrenorul său. Oana Radu a infirmat zvonurile apărute, iar cei doi sunt doar prieteni foarte buni.

Am ales să postez această poză alături de Cătălin, cel care m-a ajutat să trec aproape total peste momentele mele oribile de panică, frică şi neîncredere. După cum vedeţi mai am ceva de lucru până să îi ating performanţa, dar ştiţi doar că elevii îşi depăşesc profesorii de cele mai multe ori! Nu vreau să mai trăiesc în frică şi vreau să devin cea mai bună variantă a mea! Mi-aş dori foarte mult să aveţi şi voi un Cătălin lângă voi.

Oana Radu

Citește și: Oana Radu a dezvăluit cum să slăbești rapid. Cinci reguli de aur pentru a scăpa de kilogramele în plus

Ce sacrificii face Oana Radu ca să slăbească. După ce s-a îngrășat din nou vrea să aibă trup de zeiță: 'Limitele sunt doar în capul nostru'Ce sacrificii face Oana Radu ca să slăbească. După ce s-a îngrășat din nou vrea să aibă trup de zeiță: 'Limitele sunt doar în capul nostru'

Oana Radu s-a îngrășat din nou din cauza anxietății

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în ultimele două luni, după ce ajunsese, din nou, la o greutate la care nu se simțea pe deplin fericită.

Artista a evitat, în ultima perioadă, să mai apară în public și asta pentru că se îngrășase foarte mult, anxietatea și atacurile de panică fiind motivul pentru care a ajuns să se refugieze în mâncare. 

Oana Radu a slăbit și are 74 de kilograme, dar nu vrea să se oprească aici. Prima dată când a slăbit în mod spectaculos, vedeta a trecut de la 128 de kilograme la 57 și speră că și de data asta se va întâmpla la fel.

FOTO: Faceboook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter