Feli, mesaj de dragoste emoționant: "Îl iubesc pe Cătălin, dar tot tu rămâi iubirea vieţii mele"

Publicat pe

Feli are o carieră înfloritoare și o familie frumoasă, însă în inima ei există și multă tristețe… Recent, artista i-a făcut o declarație de dragoste impresionantă celui mai important bărbat din viața ei, care, din păcate, nu-i mai este alături.

Acum un an, în luna noiembrie, Feli a devenit mamă pentru prima oară, ea, Nora Luna și Cătălin formând o familie perfectă. Acum însă, aproape de Sărbători, sufletul artistei este puțin umbrit de faptul că nu-l mai are alături pe cel pe care l-a considerat iubirea vieții ei. Este vorba despre tatăl artistei, care, din păcate, a încetat din viață, iar acum își veghează familia, de acolo, de Sus…

Eu îl iubesc pe Cătălin nespus de mult, dar tot tu rămâi iubirea vieții mele. La mulți ani acolo în Cer, tata, a scris Feli pe contul ei de socializare, alături de o fotografie de la nunta părinților săi.

„Dumnezeu sa aibă grijă de sufletul lui !!!❤️ / Ești copia lui tati❤️ / Ai privirea lui blândă şi gingăşia mamei tale. Dumnezeu să îl odihnească în pace 🤗🤗 / Doi oameni frumoși cu zâmbetul și cu sufletul / Prima dragoste din viaţa unei fete e tatăl ei. O dragoste diferită de cea pentru pereche, însă el rămâne un model pentru toată viaţa. Iar când îl pierzi rămâne un gol pe care nu îl mai poţi umple cu nimic…”, a comentat unul dintre fanii artistei.

Feli își ia fiica la studio cu ea

Anul acesta, în vară, Feli și Cătălin își botezau micuța, în cadrul unei ceremonii discrete, iar acum Nora Luna, care a împlinit 1 an pe 21 noiembrie, își însoțește deja mămica la studioul de înregistrări. Recent, artista, care și-a ținut fiica departe de ochii curioșilor, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie emoționantă alături de Nora Luna, care deja a început să se familiarizeze cu mediul în care Feli activează: Într-una din fotografiile postate pe InstaStory, Feli apare alături de fetița sa, Nora Luna, pe care o strânge în brațe. „Merg să fac probe de sunet alături de fericirea mea„, a scris cântăreața într-un InstaStory pe Instagram.

Feli, mesaj de dragoste emoționant: "Îl iubesc pe Cătălin, dar tot tu rămâi iubirea vieţii mele"Feli, mesaj de dragoste emoționant: "Îl iubesc pe Cătălin, dar tot tu rămâi iubirea vieţii mele"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter