"Medicii îmi spuneau că este imposibil". Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă, acum 12 ani

Publicat pe

Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă. Prezentatoarea Știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa, a trecut printr-o perioadă dificilă în care a reușit să-și împlinească un mare vis, deși medicii îi dăduseră șanse minime. Vedeta a învins pronosticurile medicilor în urmă cu mai bine de 12 ani și a reușit să devină mamă. Simona Pătruleasa a povestit despre momentele pe care le-a traversat atunci când medicii i-au spus că nu poate avea copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă. Simona Pătruleasa, prezentatoare Știrilor Kanal D, a relatat cum a depășit un moment de cumpănă din viața ei, când medicii i-au spus că nu poate avea copii. Cu mai bine de 12 ani în urmă, Simona Pătruleasa avea să învingă pronosticurile medicilor care i-au spus că este imposibil să devină mamă.

"Medicii îmi spuneau că este imposibil". Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă, acum 12 ani"Medicii îmi spuneau că este imposibil". Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă, acum 12 ani

Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă

Care a fost cea mai mare drama din viața Simonei Pătruleasa. Prezentatoarea de la Kanal D a dat dovadă de un mare act de curaj și determinare, în urmă cu 12 ani, atunci când medicii i-au dat un pronostic copleșitor. Vedetei i s-a spus că nu va putea deveni niciodată mama. În ciuda acestui fapt, Simona Pătruleasa a reușit pînă la urmă să devină însărcinată, astfel a venit pe lume copilul ei și al lui Sabin Ivanof, o fetiță pe nume Ingrid.

Citește și: Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie:’Multe cupluri se despart de la asta’

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 47 ani:Elimin pe cât posibil… / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: „Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă…”

Citește și: „Da, plănuim să facem nunta”. Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Ce spune prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă', a mărturisit Simona Pătruleasa, în interviul acordat kanald.ro.

Ce face Simona Pătruleasa pentru a avea o siluetă impecabilă

Chiar dacă a avut un copil, Simona Pătruleasa are o siluetă de model. Vedeta Kanal D a spus că trebuie să facă anumite sacrificii pentru a arăta bine. Simona Pătruleasa are o disciplină foarte bine pusă la punct în privința alimentației, dar și al antrenamentelor sportive, pe care le practică cu sfințenie.

Nu mănânc seara dupa ora 18:30 și fac o pauză de 16 ore până la urmatoarea masă. În cazul meu funcționează. Nu înseamnă că e un model de urmat, fiecare organism reacționează diferit.

Nu mănânc dulciuri câte mi-aș dori și fac sport acasă de trei, patru ori pe săptămână. Sunt atentă la ceea ce manânc, nu am o dietă strictă având în vedere că las organismului acea pauză de 16 ore, dar am grijă să nu exagerez cu cantitățile de mâncare, nu mănânc până mă satur. Sunt și un om foarte activ, mă plimb foarte mult', a mărturisit Simona Pătruleasa.

FOTO: Facebook & Kanal D

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter