Ce salariu avea Mihaela Rădulescu la "Duminica în familie", la Antena 1. Încasa lunar o sumă uriașă

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a prezentat ediții la rând emisiunea „Duminica în familie” difuzată la Antena 1 cu ani în urmă. Iată că acum s-a aflat ce sumă ar fi încasat lunar vedeta. Acum, ea a moderat emisiunea FERMA, de la Pro TV.  

Ani la rând telespectatorii stăteau în fața televizoarelor pentru a vedea emisiunile prezentate de Mihaela Rădulescu. În fiecare duminică, prezentatoarea avea invitați de marcă și povestea alături de ei despre diferitele evenimente din viețile lor.

Ce salariu avea Mihaela Rădulescu la "Duminica în familie", la Antena 1. Încasa lunar o sumă uriașăCe salariu avea Mihaela Rădulescu la "Duminica în familie", la Antena 1. Încasa lunar o sumă uriașă

Conform WOWBIZ, Mihaela Rădulescu lua doar pe o singură ediție a emisiunii „Duminică în familie” circa 10.000 de euro.

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie', în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, a povestit cu mulți ani în urmă o persoană din echipa vedetei pentru WOWbiz.ro.

Ce salariu avea Andreea Marin la „Surprize, surprize'. Vedeta rămânea fără bani de la o lună la alta

Cu toții ne amintim de ,,Surprize, surprize, emisiunea la care a debutat Andreea Marin în lumea vedetelor. În urma declarațiilor ei, se pare că show-ul nu îi oferea satisfacții financiare, ci dimpotrivă.

Mai mult decât atât, contrar aparențelor, vedeta nu a fost dintotdeauna privilegiată, ea susține că la începutul carierei sale a fost nevoită să învețe totul treptat.

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţîn minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri.'

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter