Amalia Năstase a slăbit 20 de kilograme în 3 luni. Nu face sport deloc, dar ține dietă. Ce presupune regimul alimentar

Publicat pe

Amalia Năstase a slăbit 20 de kilograme în nici 3 luni. Ține o dietă strictă, făcută de un medic exact pe placul ei. Nu are de gând să se oprească aici, vrea să dea jos și mai multe kilograme. Cu toate acestea, ea nu face sport deloc. 

În urmă cu două luni și jumătate, Amalia Năstase anunța că se pune pe slăbit. Un doctor i-a recomandat dieta oloproteică, iar ea imediat a început să o urmeze. Iată că timpul a trecut, iar ea a slăbit aproximativ 20 de kilograme. Schimbarea este vizibilă. Ne-a spus că nu are de gând să se oprească aici, continuă să mănâncă mai puțin.

Totodată, ne-a explicat ce consumă zilnic, dar și faptul că nu face sport, nu are timp deloc.

”Eu mănânc proteine, de dimineață mănânc prosciutto, cu ridichi și doi crackers. Mănânc și vreo două mere în timpul zilei, La prânz pește, carne, fructe de mare și salata, iar seara ori două ouă fierte, ori somon…și cam atât. (…)

Mai am de dat jos, mai mult de 10 kilograme. Dar continui, nu m-am oprit.(…) Fac ture de parc o dată la două zile, merg, nu alerg. Exerciții la sală nu am…nu am timp.”, a spus Amalia Năstase exclusiv pentru VIVA!.

Urmăriți materialul video până la final pentru a vedea toate declarațiile Amaliei Năstase despre dieta pe care o urmează.

De ce a fost 2018 un an greu pentru Amalia Năstase: 'Sănătatea celor pe care îi iubești….'

Din multe puncte de vedere, anul 2018 a fost unul bun pentru Amalia Năstase, atât profesional cât și personal. Vedeta are o familie frumoasă alături de soțul său, Răzvan Vasilescu, iar cel mai mic membru, Toma, a început grădinița. Totuși, Amalia ne-a mărturisit cu maximă sinceritate că 2018 nu a fost cel mai liniștit an, din cauza unor probleme de sănătate ale celor dragi.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter