Ce se întâmplă cu cenușa Cristinei Țopescu, la 5 zile de la incinerare

Publicat pe

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, în urma unui infarct, iar în urmă cu cinci zile, trupul ei a fost incinerat, așa cum a fost dorința jurnalistei. Din păcate, se pare că nici până acum, familia nu a ridicat cenușa de la Crematoriu și există mai multe variante despre ce se va întâmpla cu aceasta în cele din urmă.

Potrivit Spynews, există variante că cenușa va fi depusă la cimitirul Ghencea, acolo unde Cristian Țopescu, tatăl ei odihenește, însă mama acesteia a spus că va fi depusă la cimitirul Bellu.

O altă informație ar fi că cenușa Cristinei Țopescu va fi aruncată acolo unde acesteia i-ar fi plăcut cel mai mult să stea. 

Pe 16 ianuarie, trupul Cristinei Țopescu a ajuns la Crematoriul Vitan-Bârzești, unde a fost incinerat, în prezența familiei și prietenilor apropiați.

Cauza morții Cristinei Țopescu

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au efectuat miercuri necropsia inimii Cristinei Țopescu. Vedeta de televiziune avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, sunt de părere specialiștii

În timpul disecției inimii Cristinei Țopescu, intervenție care a durat peste două ore, legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului vedetei de televiziune se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic.

Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct’, ne-au explicat surse medicale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter