Cosmin Cernat revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta în curând. „Aștept cu nerăbdare”

Publicat pe

Cosmin Cernat revine pe micile ecrane, din 27 ianuarie, la Kanal D. Acesta  va prezența FanArena, emisiunea care va aduce telespectatorilor ultimele informații despre concurenții Survivor România, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, care este filmat în Republica Dominicană.

Materiale în exclusivitate cu Războinicii și Faimoșii, imagini inedite din junglă dominicană, dezbateri în direct, alături de susțînătorii concurenților și membrii familiilor, vor fi expuse pe larg, la FanArena. Concurenții care vor părăși competiția Survivor România' vor veni și ei la FanArena' pentru a împărtăși, la cald, impresii și detalii din culisele reality-ului, alături de invitații și de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

Cu o experiență uriașă în televiziune și un foarte fin observator al naturii umane, Cosmin Cernat este pregătit să afle cele mai interesante amănunte din experiențele trăite de concurenții Survivor România', în, poate, cea mai dura încercare a vieții lor.

 „Aștept cu nerăbdare să înceapă emisiunea și să disecăm firele poveștilor ce se țes în Republica Dominicană, la Survivor România. Există un interes extraordinar în ceea ce privește această competiție și  experiență trăită de concurenți acolo. Vom află ce se ascunde în spatele evoluțiilor, reacțiilor, replicilor pe care le urmăriți pe micile ecrane, vom încerca să descoperim resorturile intime ale unor evenimente petrecute la Survivor România.

E o competiție extreme de dura, care va oferi, cu siguranță, surprize uriașe, pe parcursul difuzării emisiunii. Toți concurenții vor trece prin momente de cumpăna, dar și prin momente de bucurie extraordinară. Îi vom însoți și noi, de acasă, și vom încerca să le înțelegem reacțiile, momentele de slăbiciune,  și ne vom bucură  de victoriile lor', a declarat Cosmin Cernat.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter