Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 are complicații grave, din cauza accidentului de acum 7 ani

Publicat pe

În decembrie se împlinesc șapte ani de la accidentul cumplit pe care Michael Schumacher l-a avut. Fostul pilot nu s-a recuperat complet și a rămas cu traume serioase, din cauza accidentului de la schi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El nu își poate folosi membrele și a trecut prin șapte ani de calvar, în ceea ce privește starea de sănătate. El suferă de atrofie musculară și osteoporoză, asta pentru că a petrecut mult prea mult timp la pat. 

Medicii care îl îngrijesc pe fostul sportiv spun însă că starea lui se va ameliora curând, cu atât mai mult cu cât se pregătesc să îl supună pe Michael Schumacher unei noi operații pentru regenerarea sistemului nervos. Această operație ar urma să îl ajute foarte mult în recuperarea sa.

Potrivit cardiologului Philippe Measche, lui Michael Schumacher i se va administra și un nou tratament revoluționar pe bază de celule stem, foarte benefice în regenerarea țesuturilor nervoase.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului', a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina.

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 are complicații grave, din cauza accidentului de acum 7 aniCare este starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 are complicații grave, din cauza accidentului de acum 7 ani

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. Pentru tratamentul acestuia s-au investit peste 20 de milioane de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter