Ce secrete de frumusețe are Jennifer Lopez, la 53 de ani: "L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice"

Publicat pe

Jennifer Lopez a dezvăluit ce secrete de frumusețe are la 53 de ani și mărturisește că unul dintre ele este la îndemâna tuturor. Se știe că Jennifer Lopez are și propriul brand de cosmetice, însă cântăreața apelează și la alte produse de origine naturală pentru a-și menține părul și pielea frumoase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce secrete de frumusețe are Jennifer Lopez, la 53 de ani. Jennifer Lopez a mărturisit că au trecut mai bine de 20 de ani de când a fost întrebată prima dată ce face pentru a se menține în formă. Dincolo de mult sport și diete pe termen lung, cântăreața este adepta unui stil de viață sănătos și al unei rutine de îngrijire de la care nu se abate niciodată.

Ce secrete de frumusețe are Jennifer Lopez, la 53 de ani: "L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice"Ce secrete de frumusețe are Jennifer Lopez, la 53 de ani: "L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice"

Ce secrete de frumusețe are Jennifer Lopez, la 53 de ani

La 53 de ani, Jennifer Lopez are o rutină de dimineață de îngrijire a pielii foarte simplă, spune ea și nu constă în cosmetice cu prețuri amețitoare, cum s-ar putea crede. După ce își curăță fața la duș, cu un gel special pentru spălarea tenului, Jennifer își pe față serul ei preferat. Acesta conține un amestec de ulei de măsline, bogat în antioxidanți, de squalan, ulei fermentat, ulei extravirgin și extract de frunze, potrivit glamour.com.

Jennifer Lopez mărturisește că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate. 'L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât', a mai spus J.Lo, potrivit unica.ro.

Citește și:Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Care a fost motivul:„Este lipsă de respect să…’

Citește și:Cum arată Oana Roman la 46 de ani fără pic de machiaj și filtre de înfrumusețare:’Asta sunt. Tenul meu e așa datorită…’

Citește și: Messi este miliardar, dar duce o viață de om normal: își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteni

„Până la 25 de ani ai fața cu care ai venit pe lume, ulterior…'

Serul pe care Jennifer Lopez îl aplică dimineața și seara este plin de vitamine. Acesta se lasă puțin să se „strângă' înainte de a trece la cel mai important pas, adică aplicarea cremei de protecție solară. Apoi, vedeta aplică o cremă specială pe sub ochi și între sprâncene.

Jennifer Lopez își amintește că în tinerețe a auzit o replică care a marcat-o: 'Până la 25 de ani ai fața cu care ai venit pe lume, ulterior, o vei avea pe cea pe care o meriți.' Astfel că, diva susține că trebuie să ai mare grijă de piele, să o îngrijești, ca să ai o piele frumoasă și fermă și să nu ajungi la bisturiu sau botox.

Jennifer Lopez acordă mare importanță somnului

J.Lo a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: 'Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine', a împărtășit ea într-una din edițiile On The JLo.

'Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF, seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn! Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul', a adăugat actrița diva de peste Ocean.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter