Ce și-au cumpărat vedetele aseară, la Viva! Shopping with Stars

Publicat pe

Moș Crăciun a venit un pic mai devreme pentru vedete, special ca să le ofere o experiență de shopping intensă la evenimentul Viva! Shopping With Stars, în cadrul căruia și-au ales produsele proferate dintr-o serie de magazine.

 

Vedetele s-au bucurat de o seară de răsfăț la Promenada Mall, fie că și-au ales perechea ideală de ochelari pentru sezonul de schi, fie că s-au echipat pentru iarnă cu cele mai comode și călduroase perechi de pantofi, ori că au ales rujul perfect pentru petrecerile de Sărbători.

 

Celebritățile cu copii au ales, însă, să petreacă marea parte a timpului în magazinul de jucării, de unde au ales pentru cei mici cele mai colorate obiecte.

 

Inainte de sesiunea de cumparaturi, multe dintre invitatele noastre s-au rasfatat la saloanele de infrumusetare din mall: MAC, The Bar Beauty Salon, Nomasvello Romania.

 

Ce și-au cumpărat vedetele aseară, la Viva! Shopping with StarsCe și-au cumpărat vedetele aseară, la Viva! Shopping with Stars

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă