Fiul Adelei Popescu a împlinit 6 luni

Publicat pe

Acum șase luni, Adela Popescu (30) și Radu Vâlcan (39) , două dintre cele mai iubite vedete din showbiz deveneau părinți. Astăzi, viața lor e cu totul alta, dar nu și-ar mai imagina-o fără Alexandru.

 

 

Deși răsfățată de soț și de familie pe tot parcursul sarcinii, la vremea aceea, Adela, povestea cu umor despre toate neplăcerile care vin la pachet odată cu graviditatea și abia aștepta ca fiul ei și al lui Radu să vină pe lume. Atunci, cei doi își făcuseră o mie de planuri și aranjaseră camera micuțului, dar s-a dovedit curând că ideea de a-i face coplilului o cameră separată nu a fost tocmai bună, iar feng shui-ul la care visase Adela a rămas doar un vis frumos…

 

„Decizia de a-l pune pe bebe într-un pătuț lipit de al nostru am luat-o după o noapte în care am stat străjer lângă el să mă asigur că respirația nu i se va opri la un moment dat. Mi-am dat seama că nu voi putea dormi fără să îl simt, să îl miros, să știu că e bine permanent', declară Adela pe blogul ei, unde obișnuiește să le împărtășească cititoarelor din experiența sa de proaspătă mămică.

 

 

 

Se pare că Alexandru, care a tocmai a împlinit 6 luni, este extrem de activ, în special noaptea, nelăsându-i mamei sale prea mult timp de odihnă. În pofida acestui fapt, vedeta recunoaște că maternitatea i-a sădit în suflet niște sentimente pentru care e extrem de recunoscătoare: „Ziua e o minune. Nu plânge fără motiv, râde tot timpul, e atent, curios, haios. Dar când vine noaptea… Nu, nu mă plâng, îl iubesc enorm și mi se pare prea puțin ce îi ofer la schimb pentru sentimentele pe care le-a sădit în mine. Cu toate astea, nu m-aș supăra ca măcar două zile pe săptămână să fie si el tren accelerat, nu personal, cum e acum, de oprește în toate statiile.'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter