Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Publicat pe

Raluka ar fi trebuit să se numere printre vedetele care participă la Suvivor. Din păcate, artista nu a bătut palma cu Kanal D, iar asta pentru că suma cerută de ea era mult prea mare. Ea a refuzat toate ofertele primite din partea organizatorilor Survivor România 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși multe vedete de la noi s-au arătat interesate de participarea la competiția sportivă, au fost și unele care au refuzat oferta. Raluka, cea care a câștigat Asia Express în 2018, a primit o ofertă din partea producătorilor Survivor. Totuși, cântăreața a refuzat, iar asta pentru că Raluka ar fi cerut 10.000 de euro pe săptămână pentru a se alătura echipei Faimoșilor.

O sumă extrem de mare, dacă e să ne gândim că cel mai mult din Survivr câștigă Jador, care a semnat contractul pe 7.000 de euro săptămânal.

Raluka a cerut 40.000 de euro pe lună ca să particpe la Survivor

Raluka a cerut 10.000 de euro pe săptămână, ca să meargă la Survivor 2021. Dacă ținem cont că ea era antrenată deja cu Asia Express, cu siguranță ar fi reușit să stea mult timp în jungă, iar 40.000 de euro pe lună era o sumă mult prea mare. Oricât de mult și-ar fi dorit-o în reality show, nu au putut să-o ofere suma asta', au declarat surse apropiate artistei, pentru FANATIK.

Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor RomâniaCe sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Jador primește 7.000 de euro pe lună, dar au fost vedete care au cerut și mai mulți bani ca să participe la Survivor România 2021', au dezvăluit, apropiați ai cântărețului pentru aceeași sursă.

Raluka a acceptat totuși o altă ofertă, venită din partea emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Alături de Ana Baniciu, cea cu care a făcut echipă în Asia Express și alături de care a câștigat sezonul, Raluka participă acum la cel mai nou sezon Te cunosc de undeva, iar în prima ediție au făcut senzație interpretând melodia Dinero, cântată de Cardi B și Jennifer Lopez.

Raluka a început să câștige singură bani de la 13 ani

Raluka a început să cânte încă de când era mică și tot din muzică a făcut primii bani. Înainte să fie celebră, artista a făcut parte din două trupe, însă când avea doar 13 ani cânta la nunți.

Cântăreața s-a zbătut întotdeauna pentru cariera ei și s-a ridicat cu multă muncă. Raluka nu are nicio reține să povestească cu ce s-a ocupat înainte să fie cunoscută publicului.

‘În afară de faptul că eram cea mai mare cântăreață din sufragerie, am avut vreo două trupe. Pe la 13 ani cântam la nunți. Am cântat muzică ușoară cu o trupă. Era drăguț. Practic, am făcut bani de mică’, a mărturisit Raluka.

Vedeta a mărturisit care a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut pentru cariera ei. Ralukăi îi este foarte greu să spună nu, iar uneori acceptă proiecte pentru că nu le poate refuza așa cum vrea.

Citește și: Mormântul lui Emil Gabor, în paragină, la 6 luni de când a murit

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor a plâns în hohote când a citit mesajul de la iubita lui însărcinată: „În sufletul meu se întâmplă multe’

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

‘Mi-a fost greu să spun nu. Întotdeauna mi-a fost greu să spun nu. Câteodată spun da și unor proiecte pe nu care vreau neapărat să le fac, dar le fac pentru că nu pot să spun nu’, a mai declarat Raluka.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter