Cearta între Mirela de la Insula Iubirii și ispita Nicoleta. Și-au aruncat cuvinte grele: "Nu știe să vorbească limba română"

Publicat pe

Între Mirela de la Insula Iubirii și ispita Nicoleta se pare că apele nu s-au calmat, ci sunt mai învolburate ca niciodată. cele două și-au aruncat cuvinte grele în mediul online, iar fanii lor au fost de față. 

Chiar dacă sezonul trecut al emisiunii de la Antena 1 s-a încheiat de luni de zile, cerutrile dintre concurenți și ispite nu s-au aplanat. Iată că de data aceasta, ispita Nicoleta a fost cea care a început discuțiile. A făcut referire în mediul online la Mirela, că aceasta ar fi ospătăriță în resportul pe care îl deține soțul ei. Ea crede că nu ar putea fi manager deoarece nu știe limba română.

„Diva lucrează acolo, din ce am înţeles de la voi este ceva ospătăriţă. Dacă serveşte la mese sau dacă este manager… bine, manager care nu ştie să vorbească limba română… Mi se pare aiurea să spui că deţii un resort care nu este altul sau care nu a fost al tău vreodată că nu ai muncit tu vreodată pentru el, a fost al partenerului”, a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Văzând declarațiile făcute de ispită, Mirela nu a stat deoparte și a clarificat că proprietatea e acum a ei, că ea face totul pentru clienții ei, este și ospătăriță, și manager și recepționer, tot ce este nevoie.

„Dacă vreți să deschideți această discuție, haideți să o deschidem 😌 pentru cei care ați văzut story-urile domniței, da. Sunt ospătăriță. Sunt ospătăriță atunci când angajații mei au nevoie de ajutor, sunt recepționer când angajații mei întâmpină o problemă și sunt șefă atunci când toate oalele se sparg. Dar, un dar important, toate aceste roluri le am la propriul meu resort, al meu și al soțului meu.

Ce a fost cu M.I? Eu și soțul meu am decis într-un moment să ne retragem puțin din viața tumultoasă a afacerilor, și da, am dorit să vindem Salt Resort Cojocna. Distinsa dna M.I., împreună cu soțul ei, au dorit să îl cumpere. Contract, clauze, totul făcut, însă după 3 luni am decis să anulăm contractul și să devin eu cea care se va ocupa de Resort, bineinteles am tot sprijinul soțului și mai ales al copiilor care sunt foarte implicați și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot 🙏. Noi ducem acum o viata linistita. Nu am timp de,, barfe” pe la urechile mele. Alte nelămuriri?”, a scris Mirela Banias pe reţelele de socializare.

Cearta între Mirela de la Insula Iubirii și ispita Nicoleta. Și-au aruncat cuvinte grele: "Nu știe să vorbească limba română"Cearta între Mirela de la Insula Iubirii și ispita Nicoleta. Și-au aruncat cuvinte grele: "Nu știe să vorbească limba română"

Motivul pentru care Mirela de la Insula Iubirii a mințit prima dată că a făcut nunta: „Pentru a scăpa de gura lumii'

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai simpatizate concurente de la reality show-ul Insula Iubirii, fanii săi rămânându-i fideli, deși fosta concurentă nu mai este de multă vreme chiar în prim-planul atenției publice. Tocmai de aceea, bruneta, care s-a căsătorit la finele săptămânii trecute cu iubitul ei Florin Tecar, cei doi urmând să devină curând părinți, a simțit nevoia să lămurească lucrurile, explicând totul pe blogul personal.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter