Andreea Bălan și Andreea Antonescu au purtat ținute de puștoaice! Trupa André a lansat single-ul „Reset la inima”

Publicat pe

Trupa André a lansat single-ul „Reset la inima', primul material după reunirea celebrului band, alături de label-ul Cât Music care a susținut proiectul chiar din momentul înființării în anul 1998.

Compus de către Vlad Manolache, Ionuț Bacula, Victor Bourosu, Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays) în studiourile Metropolitan Records, „Reset la inima' a adunat, în doar câteva ore din momentul lansării, peste 500.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music și se menține în top 10 al celor mai populare clipuri.

„Suntem foarte fericite să fim, din nou, împreună pe scenă! Acest proiect a fost pus pe picioare în 2 luni de zile, în care am repetat zi și noapte piesele alături de band, coregrafiile, am creat costumele. Este proiectul de suflet la care am lucrat cel mai mult, într-un timp foarte scurt. Aseară am prezentat invitaților o varianta foarte scurtă a show-ului nostru mare care are 90 de minute și pe care îl vom susține în toată țară. Primul nostru concert va fi pe 16 iulie, la Arenele Române, sperăm să va vedem acolo', declara André.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au purtat ținute de puștoaice! Trupa André a lansat single-ul „Reset la inima'Andreea Bălan și Andreea Antonescu au purtat ținute de puștoaice! Trupa André a lansat single-ul „Reset la inima'

În cadrul evenimentului de lansare al single-ului „Reset la inima', Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cântat o parte dintre hiturile generației André: „Prima iubire', „Liberă la mare', „Moșule', „Flori de tei', într-un show plin de energie, coregrafii actuale, dar și mișcări de dans ce aduc aminte de anii 2000.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat artiști precum Alexandra Ungureanu, AMNA, Bella Santiago, Jorge, dar și Adelina Pestritu, Diana Dumitrescu, Giani Kirita, Cristina Almășan, compozitorii piesei, familiile artistelor, vloggeri și alți oameni din media.

Când a apărut trupa André

Trupa s-a înființat în 1998, iar un an mai târziu a lansat single-ul Liberă la mare' și odată cu el a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André. Fenomenul André înseamnă nu mai puțîn de șase albume lansate, 1.500.000 de de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

În anul 2001, André este desemnată „Cea mai bună trupa pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance'. După super hitul „Liberă la mare', urmează „Noapte de vis', „Lasă-mă papa la mare', „Prima iubire', „Am să îmi fac de cap', „Flori de tei', „Fac ce vreau', „Prima iubire' și multe alte piese de succes care au devenit imnuri.

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter