Andreea Bălan, moment penibil la un concert. Una dintre dansatoarele ei a apărut beată pe scenă!

Publicat pe

Andreea Bălan a povestit recent despre unul dintre cele mai jenante momente din cariera ei. Una dintre dansatoarele sale a apărut beată pe scenă, în timpul unui concert!

Andreea Bălan este una dintre puținele artiste din România care au coregrafii complexe și care dansează cot la cot cu corpul de balet. Tocmai de aceea, și are pretenții de la tinerele care o însoțesc în concerte și dorește ca momentele coregrafice să fie fără cusur. Recent, artista a povestit, în cadrul emisiunii Răi, da’ buni, despre o situație jenantă și destul de greu de gestinonat prin care a trecut în timpul unui concert: S-a întâmplat ca o dansatoare să vină mai euforică şi i-am dat amendă! Problema nu era că a băut, fiecare face ce vrea… Dar să-mi dansezi! Dacă tu bei înainte, nu mai poţi… Nu a mai făcut coregrafia. A intrat pe scenă şi se uita la noi, nu ştia unde este', a povestit Andreea Bălan în emisiune.

Trupa André s-a reunit!

Pe 9 iulie, trupa André a lansat oficial prima lor melodie ‘Reset la inimă’, după 17 ani de când s-au despărțit. Cele două au făcut show și au interpretat și mult prea cunoscutele melodii ‘Liberă la mare’, ‘Noapte de vis’.

Ne-am bucurat să le vedem din nou în această formulă, iar cele două artiste ne-au dezvăluit cum a avut loc această împăcare, dar și cine a făcut primul pas.

„Eu am făcut primul pas. M-am dus cu Sienna, înainte de Paște, la nașa să-i ducem un cozonac. Bun cozonacul”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

„Eu, în loc de cozonac, am venit cu piesa. I-am zis: <>. Ea a zis da. Într-o săptămână am înregistrat piesa, în trei săptămâni am filmat clipul, iar în două luni am pus proiectul pe picioare. Nici nu s-a lansat bine piesa, și deja avem puse trei concerte. Primul va fi pe 16 iulie, la Arenele Romane. Vom merge peste tot în țară, acolo unde publicul ne va dori”, a declarat Andreea Bălan.

Foto: Instagram

Andreea Bălan, moment penibil la un concert. Una dintre dansatoarele ei a apărut beată pe scenă!Andreea Bălan, moment penibil la un concert. Una dintre dansatoarele ei a apărut beată pe scenă!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter