Fiica lui Johnny Depp, surprinsă fără sutien și îngrijorător de slabă pe străzile din București. Lily Rose Depp, din nou anorexică?

Publicat pe
Fiica lui Johnny Depp, surprinsă fără sutien și îngrijorător de slabă pe străzile din București. Lily Rose Depp, din nou anorexică?Fiica lui Johnny Depp, surprinsă fără sutien și îngrijorător de slabă pe străzile din București. Lily Rose Depp, din nou anorexică?

Lily-Rose Depp a devenit în doar câțiva ani la fel de celebră ca părinții săi, Vanessa Paradis și Johnny Depp. De o frumusețe aparte și muza multor designeri, fata nu a fost ferită de anxietăți. Aflată zilele acestea în București, bruneta a fost surprinsă pe stradă într-o vestimentație transparentă, ce trăda nu doar faptul că nu poartă sutien, ci și o siluetă îngrijorător de subțire.

Lily-Rose Depp este, la 20 de ani, o mândrețe de fată, din ce în ce mai vizibilă în lumea modei. Muza unor designeri importanți precum regretatul Karl Lagerfeld și protagonista a numeroase coperte de reviste, fata promite și ca actriță. De altfel, în această perioadă se află în București, pentru filmările la Voyagers', în regia lui Neil Berg, peliculă în care îl are drept partener pe Isaac Hempstead Wright, din Game of Thrones.

Potrivit unor imagini exclusive Click!, Lily-Rose Depp a luat o pauză de la filmări pentru a cunoaște Micul Paris. Ce atrăgea atenția la fiica lui Johhny Depp era faptul că pe sub bluză nu purta niciun sutien, însă aceasta a fost însoțită în permanență de un bodyguard ce avea grijă ca fiica celebrului actor de la Hollywood să fie în siguranță.

Lily Rose Depp, probleme mari cu anorexia

Conform relatărilor Click!, actrița a cumpărat mai multe prăjuturi, pe care le-a mâncat imediat fără a-și face griji în privința siluetei, având în vedere ce talie subțire are. Totuși, am putea spune că Lily se află în extrema cealaltă, fiind îngrijorător de slabă. Lucru alarmant, dat fiind că în trecut a avut probleme mari cu anorexia, așa cum singură a mărturisit.

'Mă doare și mă deprimă tare faptul că se comentează legat de kilogramele mele, mai ales că am pierdut atâta energie luptând cu anorexia. Eram foarte tânără când m-am confruntat prima dată cu această afecțiune. Nu a fost deloc ușor. Numai cine a avut așa ceva știe cât de greu e să reușești să te întorci la o viață normală, ' a declarat cu sinceritate acum ceva vreme actrița de 20 de ani.

Foto: Click! (Mihai Ionescu), Hepta, Instagram

Citește și:

Mihai Bobonete a fost la un pas de moarte în furtuna din Halkidiki: 'În ultima secundă ne-am ridicat'

Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. Face mulți bani, dar în cu totul alt domeniu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter