Cele mai agresive celebrități de la Hollywood

Publicat pe

Hollywood-ul a fost zguduit de foarte multe scandaluri de-a lungul timpului. Iar lista celebrităților acuzate de comportament violent nu este deloc scură. Charlie Sheen, Russell Crowe sau Chris Brown sunt doar o parte dintre cele mai agresive staruri de peste Ocean. 

 

Charlie Sheen

Fostul star din „Doi bărbați și jumătate” este cunoscut pentru comportamentul său violent. Viața personală a lui Charlie Sheen a fost marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, actorul a fost concediat în 2011 din distribuţia serialului care l-a făcut celebru.

 

Bobby Brown

Fostul soț al regretatei artiste Whitney Houston a fost arestat de mai multe ori de-a lungul anilor, din diverse motive, de la conducere în stare de ebrietate la neachitarea pensiei alimentare. În plus, este cunoscut faptul că acesta a avut un comportament violent față de artistă, lovind-o de nenumărate ori. „Ceva se întâmplă cu un bărbat atunci când o femeie e mai faimoasă… Am încercat să stau liniştită o vreme”, a povestit ea într-un interviu acordat lui Oprah.

Russell Crowe

Actorul australian este recunoscut pentru ușurintei cu care își împarte pumnii în stânga și-n dreapta. Cel mai recent scandal care-l implică pe celebrul star din „Gladiatorul” s-a întâmplat în toamna anului trecut, când artista Azealia Banks l-a acuzat pe actor că ar fi încercat să o atace în timpul unei petreceri private. Altădată, Russell și-a aruncat telefonul mobil în capul unui angajat al unui hotel, după ce s-a certat cu acesta.

Naomi Campbell

Supranumită „pantera neagră”, Naomi Campbell este una dintre cele mai agresive celebrități. Cei care au avut cel mai mult de suferit au fost angajații acesteia pe care i-a abuzat atât  psihic, cât și fizic. În 2008 a plătit o amendă de 4.500 de dolari şi a executat 200 de ore de muncă în folosul comunității pentru un conflict cu doi poliţişti pe aeroportul din Londra, iar în 2015 s-a luat la bătaie cu Cara Delevingne pe motiv că aceasta din urmă nu o respectă pe Rihanna.

Chris Brown

Chris Brown a ținut primele pagini ale ziarelor în 2009, după ce s-a aflat că a bătut-o pe Rihanna, iubita lui pe atunci, care nu a mai putut participa la gala Grammy din acel an. Găsit vinovat, cântărețul a fost condamnat la cinci ani de libertate condiționată și a trebuit să urmeze un program de reabilitare împotriva violenței. Degeaba însă, imediat după expirarea acestui termen Chris a recidivat, iar în 2015 a lovit cu pumnul o tânără invitată la o petrecere privată organizată de acesta.

Sean Penn

În iunie 1987, Madonna a ajuns la spital pentru o tomografie, după ce Sean Penn a lovit-o în zona capului. Regina muzicii pop a suferit foarte mult în timpul mariajului cu actorul american, acesta fiind acuzat de violență domestică.

Mel Gibson

Actorul în vârstă de 61 de ani a fost arestat de nenumărate ori din cauza conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice. În 2010 actorul a fost anchetat de poliție, ca urmare a plângerilor depuse de iubita sa de atunci, Oksana Grigorieva, care a spus că actorul a agresat-o în numeroase rânduri. Aceasta a depus chiar și o înregistrare făcută în timpul unei dispune cu Mel Gibson. În plus, acesta a ameninţat-o pe Oksana de două ori că o ucide.

Iar acestora li se mai adaugă nume ca Kate Moss, Colin Farrell. Mike Tyson, Alec Baldwin, Oscar Pistorius, 50 Cent, Tommy Lee, Steven Seagal, Mickey Rourke, Christian Bale, acuzate pentru comportamentul agresiv.

 

Adina Vîlcea

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter