Trucul de machiaj care îți mărește ochii. Ai nevoie doar de un tuș sau un creion dermatograf

Publicat pe

Obișnuiești să te dai cu tuș sau creion dermatograf? Ai ochii mici și vrei să corectezi asta? Trebuie să pui în practică un singur truc de machiaj, atât!

Trucul de machiaj care îți mărește ochii. Ai nevoie doar de un tuș sau un creion dermatografTrucul de machiaj care îți mărește ochii. Ai nevoie doar de un tuș sau un creion dermatograf

Te-ai dat cu tuș sau creion pe pleoapa superioară, și conturezi și pleoapa inferioară. Până aici totul în regulă, însă pentru a mări optic ochii este indicat ca cele două linii de tuș sau creion să nu se unească în colțul extern al ochilor.

Citește și:

Îngrijirea de noapte – gestul care întârzie îmbătrânirea

Kristen Bell – frumusețe în tonuri de verde

Dacă lași un spațiu între linii, ochiul automat pare mai mare! În plus, dacă adaugi pe linia apei a pleoapei inferioare un creion de ochi nude efectul este mai susținut și vizibil.

Iar creionul negru, maro sau gri aplicat pe pleoapa inferioară nu este obligatoriu să fie o linie perfect vizibilă. Cu un burețel sau cu o pensulă poți omogeniza creionul, mai ales dacă țintești un look rock sau messy.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter