Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

Publicat pe

Pentru că lista vedetelor ce obișnuiesc să își împartă viața pe Instagram este foarte lungă, am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea în ultimele zile.

Ca în fiecare săptămână, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete și celebrități pe conturile personale de Instagram.

Se pare că printre vedete a apărut o nouă modă, aceea de a se fotografia alături de animalele de companie. Resee Witherspoon, Cara Delevingne și Brie Learson ne-au făcut cunoștință cu cățeii lor, în timp ce Ellie Goulding și Barbara Becker adoră felinele. Britney Spears nu are animal de companie, dar a compensat cu o aplicatie pentru a se transforma ea in unul. Shannen Doherty demonstrează că, în ciuda diagnosticării cu cancer, este mai puternică ca niciodată. Recent, actrița a publicat o fotografie realizată după o şedinţă de radioterapie.

Active pe Instagram sunt și vedetele noastre. Excentrica Corina a îmbrăcat o ținută de școlăriță rebelă, care a adunat rapid câteva zute de aprecieri. Cătălina Grama se pregătește de Sărbători făcând o vizită la un depozit de Crăciunițe, florile sezonului. Nicolai Tand și Diana Munteanu sunt însă ceva mai ocupați, cu munca pe pășune. Îi veți vedea în emisiunea „Poftiți la muncă”, la Antena 1.

 

Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe InstagramCele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter