Cum arată iubitul Annei Lesko

Publicat pe

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, la 37 de ani ea arătând ca şi cum ar avea cu 10 ani mai puţin.

 

Anna are o carieră de succes, dar şi o familie frumoasă pe care a întemeiat-o alături de iubitul ei, Adrian Neniţă (Dj Vinnie), împreună cu care are un băieţel, Adam.

 

Artista a postat recent pe fotografie din vacanta în care apare alături de iubitul ei, cu care formează un cuplu de câţiva ani: „Am promis in emisiunea lui Teo Trandafir o poza noua cu Adrian si ma tin de cuvant😂😍 #annalesko #vacanta #love #faraway #maine #acasa #directlaconcert

 

lesko

 

Fanii i-au scris ca băieţelul lor seamană cu tatăl şi că cei doi formează un cuplu superb. „Ce frumosi sunteti! Multi ani fericiti si linistiti impreuna cu cei dragi! Iubiti-va mult!”

 

În 2014 Anna a mărturisit că este însărcinată în 7 luni, iar în acel moment nu a dorit să dea prea multe informaţii despre iubitul ei şi tatăl copilului, precizând doar:

 

Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectaţi atât în România, cât şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste cât se poate de firească. Relaţia este 3 ani de zile.'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter