Cele mai înalte vedete de la Hollywood

Publicat pe

Sunt celebre și frumoase, le vezi zilnic în reviste, la televizor sau pe marele ecran, dar s-ar putea să nu știi un lucru important despre vedetele tale preferate: înălțimea lor. Vedete precum Nicole Kidman, Uma Thurman sau Taylor Swift ar putea renunța fără probleme la tocuri și tot ar arăta grozav.

 
Charlize Theron s-a născut în 7 august 1975, în Benoni, Africa de Sud, fiind singurul copil la părinți. A studiat baletul și a avut roluri în „Lacul lebedelor' și „Spărgătorul de nuci'. S-a mutat din Africa de Sud în America, unde și-a continuat cariera de balerină, dar a lucrat și ca model. Un accident la genunchi a forțat-o să renunțe la balet, iar la 18 ani a intrat în industria cinematografică. Este nelipsită din topurile celor mai frumoase femei din lume și are o înălțime de 1,77 m, cu 4 cm mai înaltă decât logodnicul ei, Sean Penn.

 
Taylor Swift s-a născut în 13 decembrie 1989, în Reading Pennsylvania și a copilărit la o fermă din Mongomery. A învățat singură să cânte la chitară, iar la 15 ani lucra deja la primul său album. În 2010 a devenit cel mai tânăr artist din istorie care a câștigat un Grammy pentru „Albumul anului', iar în 2011 a fost aleasă „Femeia anului' de către revista Billboard. Taylor Swift are o înălțime de 1,78 m.

 
Nicole Kidman are origini australiene și s-a născut în Honolulu, Hawaii, în 20 iunie 1967. Părinții săi s-au mutat imediat în Washington D.C., unde tatăl actriței și-a continuat cercetarea cancerului de sân. Prima dragoste a lui Kidman a fost baletul, dar s-a îndreptat, ulterior, spre actorie. Are o înălțime de 1,80 m și a fost căsătorită aproape zece ani cu Tom Cruise, care măsoară doar 1,70 m. Dacă pe atunci era nevoită să se aplece ușor în poze, acum Nicole Kidman poate sta în picioare lângă actualul ei iubit, Keith Urban, care are1,78 m.

 

Uma Thurman, muza lui Quentin Tarantino, s-a născut în 29 aprilie 1970, în Boston, Massachusetts, iar la 15 ani s-a mutat în New York, pentru a deveni actriță. A fost numită după zeița frumuseții și a luminii din mitologia indiană. A fost căsătorită cu Ethan Hawke și cu Gary Oldman. Are o înălțime de 1,8 m.

 

Blake Lively s-a născut în 25 august 1987 și a devenit celebră odată cu rolul din „Gossip Girl'. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar în 2012 s-a căsătorit cu Ryan Reynolds, iubitul ei de 11 luni. Are o înălțime de 1,78 m.

 

Foto: Hepta.ro.

Cele mai înalte vedete de la HollywoodCele mai înalte vedete de la Hollywood

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter