Cum arată acum actorii din serialele anilor '90

Publicat pe

Au ținut milioane de oameni în fața televizoarelor, pe când intepretau adolescenți rebeli sau tineri la început de drum, dar anii au trecut și peste ei. Vezi cum arată acum actorii din cele mai de succes seriale din anii ’90.

 
Shannen Dobherty a frânt multe inimi pe când o interpreta pe Brenda Walsh, în serialul de mare succes „Beverly Hills 90210'. După patru sezoane, ea a fost înlăturată din distribuție, din cauza tensiunilor de pe paltoul de filmare. A apărut, uilterior, în seriale precum „Farmece' și „Mallrats' și în show-ul „Dansând cu stelele'. Dobherty a fost și personajul principal al unui reality-show, „Shannen Says', care urmărea logodna și mariajul său cu Kurt Iswarienko.

 

 
Jason Priestley l-a interpretat pe fratele Brendei, Brandon Walsh, iar după terminarea serialului „Beverly Hills 90210' a avut câteva apariții în „Medium' și „Psych'. Din 2010, îl interpretează pe Richard Fitzpatrick, în serialul canadian „Call me Fitz'.

 

Luke Perry a făcut multe adolescente să suspine, pe când îl interpreta pe Dylan McKay, în „Beverly Hills 90210'. În 1995, a părăsit serialul, dar s-a întors în 1998. După terminarea show-ului a obținut roluri în „Oz' și „John from Cincinnati' și a avut câteva apariții în „Law & Order: SVU,” „Criminal Minds” și „Body of Proof.”

 

Lisa Kudrow a interpretat-o timp ce zece ani pe Phoebe Buffay, în serialul„Friends', iar aparițiile ei ulterioare nu au fost atât de spectaculoase. În ciuda faptului că a fost lăudată pentru rolurile din „P.S. I love you' și „Hotel for dogs', cariera ei nu a continuat să înflorească.

 

Matt Leblanc l-a interpretat pe Joey, unul dintre cele mai iubite personaje din „Friends', dar cariera lui nu a continuat pe o linie ascendentă. A încercat să îl țină în viață pe Joey Tribbiani în serialul „Joey', însă pentru că nu a avut succesul dorit, a fost întrerupt.

 

Pe Heather Locklear o știi din „Melrose Place', unde a jucat rolul Amandei Woodward. În 2009, CW a difuzat un re-make al serialului, unde Heather o interpeta tot pe Amanda, dar nu a avut succes și a fost amânat. A fost căsătorită cu Tommy Lee și cu Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, dar ambele căsnicii s-au încheiat cu un divorț.

 
Marcia Cross a făcut un rol memorabil în „Neveste Disperate„, dar „Melrose Place' a fost rampa ei de lansare. Ea a interpretat-o pe dr. Kimberly Shaw, iubita lui Michael Mancini.

 

Foto: Northfoto.com.

 

Cum arată acum actorii din serialele anilor '90Cum arată acum actorii din serialele anilor '90

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter