Cele mai longevive cupluri de vedete din România

Publicat pe

Se iubesc la fel ca în prima zi, au unul sau mai mulţi copii, se susţin în tot ceea ce fac şi par să fi descoperit secretul relaţiei perfecte. Iată care sunt cele mai longevive cupluri de vedete din România.

 

 

Olivia Steer şi Andi Moisescu – Şi-au construit cariere în televiziune, dar şi o familie extrem de frumoasă. S-au căsătorit în 2004, Olivia purtând atunci o rochie a creatoarei Doina Levintza. În deschiderea petrecerii, Andi a cântat Wonderful tonight', o melodie dragă amândurora, aceasta fiind prima piesă pe care cei doi au dansat prima data împreună. Sunt părinţii a doi băieţi, însă reuşesc să îşi facă timp şi pentru ei pentru că au înţeles cât de important este să îţi hrăneşti relaţia. Cu un profesionist în alimentaţia sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu. Mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.', declară cu umor Andi.

 

 

Ioana Ginghina şi Alexandru Papadopol – S-au cunoscut pe platourile de filmare, şi dacă la început se comportau ca nişte colegi, treptau au început să flirteze şi şi-au dat seama că s-au îndrăgostit. S-au căsătorit în secret, martori fiindu-le bunii lor prieteni, Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru. E un mare avantaj ca avem aceeasi meserie. Ne intelegem foarte bine si ne toleram mai ales programul care este foarte fluctuant', marturiseste Papi pentru Viva! Cei doi au împreună o fetiţă, Ruxandra.

 

 

Adelina şi Cristi Chivu – S-au grăbit să spună Da' în 2008 şi ne-au mărturisit atunci în exclusivitate că vor deveni părinţi. Ceremonia religioasă a avut loc la Palatul Ştirbei unde a fost organizată şi o petrecere impresionantă la care le-au fost alături numeroşi prieteni. Astăzi au două fetiţe minunate, iar dragostea lor este la fel de puternică precum la început.

 

 

Cristi Minculescu şi Rodica – Sunt împreună de 37 de ani şi au trecut cu înţelepciune peste tot ce le-a rezervat viaţa. Rodica i-a oferit recent o parte din ficatul ei, un gest normal, într-o familie normală, după cum spunea ea într-un interviu pentru Viva! Sunt oameni destinati sa fie impreuna. Noi facem parte din aceasta categorie.', a continuat ea seria mărturisirilor.

 

 

Andreea Esca şi Alexandre Eram – S-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedra Sfântul Iosif, după o relaţie de 3 ani. Alex este o persoană introvertită şi chiar dacă vrei să te cerţi cu el, nu reuşeşti. El nu vorbeşte mult şi când mă vede că sunt pusă pe ceartă, nu pune paie pe foc, îmi înţelege ieşirile şi mă lasă în pace. Eu sunt mai temperamentală, mă aprind repede, dar la fel de repede îmi trece şi uit. Aşa că, dacă el nu îmi zice nimic, eu nu am cu cine să mă cert şi scandalul se stinge de la sine. Alex este un om înţelept şi calm şi dacă noi nu ne-am certat în 12 ani, acest lucru i se datorează în mare parte lui', a declarat Andreea pentru Libertatea.

 

 

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur – S-au cunoscut la un casting şi Dana a ştiut de cum l-a văzut că s-a îndrăgostit de el. Dragoş a cerut-o de soţie după 5 zile, iar după 5 luni se căsătoreau. Se întâmpla în 2005.

 

 

Ioana şi Mihai Găinuşă – Anul acesta au împlinit 10 ani de căsătorie, prilej cu care Mihai i-a transmis un mesaj soţiei sale: Astăzi sărbătoresc zece ani de căsnicie. As vrea să-i multumesc Ioanei pentru faptul că a fost alături de mine, că m-a suportat în acesti zece ani si pentru faptul că suntem din ce în ce mai multi în casă.', adeclarat el în stilul caracteristic.

 

Foto: Arhiva Ringier

 

Cele mai longevive cupluri de vedete din România  Cele mai longevive cupluri de vedete din România

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter