Prinţesa Victoria a Suediei la 37 de ani. Vezi cele mai frumoase rochii!

Publicat pe

Victoria, prinţesa moştenitoare a Suediei, a împlinit 37 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorită de membrii familiei sale. I-a avut alaturi pe soţul ei, Daniel, şi pe fiica lor, Estelle, dar şi pe părinţii săi, Regele Carl Gustaf şi Regina Silvia.

 

Cu această ocazie, Victoria a făcut câteva fotografii şi şi-a salutat supuşii care i-au oferit flori.

 

Prinţesa Victoria s-a căsătorit cu Daniel Westling, antrenorul ei de fitness, în 2010, în cadrul unei ceremonii somptuoase. Ea a purtat o rochie creată de un designer suedez şi aceeaşi diademă pe care a avut-o şi mama ei la căsătorie.

 

Datorită interesului ei extrem de mare pentru tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător, Victoria a fost supranumită Prinţesa Verde'.

 

Alături de soţul ei îşi reprezintă familia la diverse evenimente ale caselor regale europene. Iată câteva dintre cele mai frumoase apariţii ale prinţesei moştenitoare a Suediei.

 

Foto: Northfoto

 

Prinţesa Victoria a Suediei la 37 de ani. Vezi cele mai frumoase rochii!Prinţesa Victoria a Suediei la 37 de ani. Vezi cele mai frumoase rochii!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter