Cele mai sexy selfie-uri în oglindă din toate timpurile

Publicat pe

Acum câțiva ani, nu auzise nimeni de selfie-uri, moda pozatului de unul singur încă nu apăruse. De când cu social media și cu telefoanele performante, nimeni nu mai are nevoie de companie și nici de aparate foto sofisticate. Tot ce-ți trebuie e doar un selfie stick sau o mână mai lungă…

 

Nu știm cine este prima persoană care a făcut vreodată o astfel de poză, dar bănuim că „licența' aparține mai mult ca sigur uneia dintre divele clanului Kardashian-Jenner. Pasionate de social media și destul de narcisiste, divele au populat internetul cu poze de-ale lor în diferite poziții, care mai de care mai sexy, mai provocatoare sau mai ilare… Da, ilare, fiindcă, între timp, s-a inventat și belfie-ul, o fotografie din care îți tratezi privitorii cu posteriorul. Noi o să vă prezentăm acum niște selfie-uri banale, putem să le spunem deja old fashion, din care protagonistele ne privesc din față, însă vă garantăm că sunt cele mai sexy selfie-uri în oglindă din toate timpurile!

Cele mai sexy selfie-uri în oglindă din toate timpurileCele mai sexy selfie-uri în oglindă din toate timpurile

Oana Pantazi

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter