Cele mai tragice poveşti de dragoste de la Hollywood

Publicat pe

Unele poveşti de dragoste înfiripate în Cetatea Filmului s-au sfârşit dramatic. Iată câteva cazuri celebre de la Hollywood!

 

Pierce Brosnan şi Cassandra Harris

 

S-au căsătorit în 1980, actorul adoptându-i pe cei doi copii ai Cassandrei. Se gândeau că vor avea împreună şi alţi copii, însă Cassndra a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Operaţiile şi şedinţele de chimioterapie au fost zadarnice, ea murind in 1991, la vârsta de 43 de ani.

 

Sharon Tate şi Roman Polanski

 

Puţini bărbaţi îşi adoră soţiile aşa cum o adora Polanski pe Sharon. Căsătoria lor era perfectă, însă Sharon Tate a avut parte de una dintre cele mai tragice dispariţii de la Hollywood. Cu două săptămâni înainte de naşterea fiului lor, Sharon şi alte 4 persoane au fost omorâte de Charles Manson şi alţi complici de-ai lui. Nici astăzi nu se cunoaşte adevăratul mobil al crimei. Sharon Tate fusese nominalizată la Globurile de Aur în 1967 pentru rolul din filmul „Valley of the Dolls”.

 

 

LWren Scott şi Mick Jagger

 

Cei doi păreau făcuţi unul pentru celălalt în ciuda diferenţei de vârstă. În 2003, la petrecerea de 60 de ani a lui Mick dansaseră toată noaptea împreună. El o numea „iubita lui şi cel mai bun prieten' şi timp de 10 ani au format un cuplu perfect. Din nefiericire, in 2014, din cauza unor probleme financiare designer-ul s-a sinucis, spânzurându-se cu o eşarfă.

 

Natasha McElhone şi Dr. Martin Hirigoyen Kelly

 

Actriţa pe care o ştiţi din serialul „Californication' are o poveste tristă de iubire. În 2008, pe când era însărcinată cu cel de-al treilea copil, soţul ei a murit din cauza unei crize cardiace. Natasha a trebuit să facă acestei pierderi dramatice, găsind puterea să-i scrie soţului o serie de scrisori adunate în cartea „After You : Letters of Love, and Loss to a Husband and Father'.

 

 

John Ritter şi Amy Yasbeck

S-au cunoscut în anii 90 pe platourile de filmare de la „Problem Child', s-au căsătorit şi au avut împreună 2 copii. În septembrie 2003, luna în care aveau cele mai multe aniversări din familie (a lui, a lui Amy, a fetiţei lor, precum şi aniversarea nunţii) s-a întâmplat tragedia, Ritter murind pe platourile de filmare de la „8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter' chiar de ziua de naştere a fiicei lui, Stella. Amy a încercat să se consoleze scriind cartea „With Love and Laughter, John Ritter'.

 

Brittany Murphy şi Simon Monjack

 

S-au întâlnit în 2007 şi părea că Brittnay are, in sfârşit, noroc în dragostea. Nu a fost să fie, actriţa murind în 2009 în casa lor din West Hollywood. Cauza morţii: pneumonie, anemie, dar şi intoxicaţie cu droguri. Simon a fost devastat de aceasta pierdere şi la numai 6 luni distanţă avea să fie gasit şi el mort, iar cauza morţii a fost, şi in cazul lui, pneumonia şi anemia.

 

 

Patrick Swayze şi Lisa Niemi

Au format un cuplu timp de 34 de ani, îndrăgostindu-se pe când el avea 20 de ani, iar ea doar 16, iar de-a lungul anilor reuşiseră să gestioneze atât succesul, cât şi greutăţile. În 2009 el avea să moară din cauza unui cancer de pancreas care îl adusese într-o stare de nerecunoscut. După 5 ani, Lisa se mărita cu bijutierul Albert DePrisco.

 

Liam Neeson şi Natasha Richardson

 

Erau căsătoriţi de 15 ani, când, în 2009, s-a produs tragedia. Natasha s-a lovit la cap în timp ce schia în Canada. A refuzat iniţial să fie văzută de un medic, pentru ca după o oră să i se facă rău. Dusă iniţial la un spital din Montreal, Natasha a murit în Statele Unite, iar Liam a rămas cu inima frântă.

 

Heath Ledger şi Michelle Williams

 

S-au cunoscut şi îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Brokeback Mountain'. Dupa aceea s-a născut fetiţa lor, Matilda, pentru ca în 2007 să se despartă, iar în 2008 Ledger să moară în urma unei supradoze. Chiar dacă în momentul decesului actorului cei doi nu mai formau un cuplu, Michelle a declarat că îşi imagina că într-o zi vor fi din nou împreună. Actriţa şi-a crescut singură fetiţa care seamănă extrem de mult cu tatăl ei.

 

Cory Monteith şi Lea Michele

 

Pentru prima dată în viată ei, Lea se simţea fericită şi împăcată. Forma un cuplu cu Corey, însă fericirea nu a durat prea mult. Dependent de droguri şi de alcool, actorul a fost găsit mort, chiar dacă urmase cu puţin timp în urmă o cură de dezintoxicare. Lea Michele a încercat să fie tare în acele momente.

 

Foto: Northfoto

 

Cele mai tragice poveşti de dragoste de la HollywoodCele mai tragice poveşti de dragoste de la Hollywood

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter