Ducele şi Ducesa de Cambridge la parada de St. Patrick’s Day

Publicat pe

Însărcinată în luna a opta, Ducesa de Cambridge îşi continuă apariţiile publice, de data aceasta fiind prezentă alături de Prinţul William la parada organizată la Aldershot, Hampshire de gărzile iralndeze cu ocazia zilei de St. Patricks.

 

Kate a purta o rochie mantou de culoare maro semnată Catherine Walker, pe care a accesorizat-o cu o palărie Lock & Co şi pantofi cu toc în aceeaşi nuanţă.

 

La fel ca şi anii trecuţi, ea a avut ca accesoriu o broşă în formă de trifoi, simbol al Irlandei. Bijuteria din aur, creaţie a Casei Cartier, se află în familia regală a Marii Britanii din 1901, fiind purtată pentru prima dată de regina Alexandra a Danemarcei, soţia regelui Eduard VII.

 

Se pare că Ducesa s-a simţit foarte bine la eveniment, fiind surprinsă amuzându-se în timp ce urmărea parada.

 

Conform tradiţiei, ea le-a oferit soldaţilor buchete de trifoi, simbol al norocului şi emblemă a regimentului. Nu a fost uitat nici Domhnall, câinele mascotă al regimentului care a primit, de asemenea, din partea ducesei simbolicul buchet de trifoi.

 

Foto: Hepta

 

Ducele şi Ducesa de Cambridge la parada de St. Patricks DayDucele şi Ducesa de Cambridge la parada de St. Patricks Day

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter