Celebrități care fac cumpărături din magazinele second hand

Publicat pe

Deși au zeci de milioane de dolari în conturi, unele vedete ocolesc magazinele cu haine scumpe, preferând chilipirurile. 

 

Alexa Chung

Alexa Chung e cunoscută pentru ținutele ei care mixează accesorii vintage și rochii feminine. Magazinele second-hand sunt preferatele ei pentru că acolo găsește mereu cele mai interesante piese vestimentare.

 

 

Drew Barrymore

Drew e una dintre vedetele A-list care preferă să apară chiar și pe covorul roșu în haine ieftine. Barrymore a declarat în repetate rânduri că adoră rochiile de la vintage shop-uri.

 

 

Rachel Zoe

Rachel Zoe iubește stilul anilor 70 și e surprinsă adesea de paparazzi căutând chilipiruri prin magazine second hand și vintage.

 

 

Agyness Deyn

Supermodelul Agyness Deyn mixează hainele pe care le găsește în magazinele second hand cu piese high fashion. Deyn spune că – pentru ea – ținuta ideală e compusă dintr-un tricou vintage, accesorii din anii 80 și pălării vechi.

 

 

Adele

Adele nu apreciază numai hainele, ci și mobilierul second hand. Cântăreața și-a mobilat câteva dintre camerele vilei sale din Marea Birtanie cu obiecte pe care le-a găsit în magazine second hand. Adele spune că detestă piesele high end fashion și că preferă să susțină mai degrabă magazinele localnicilor și produsele britanice.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Celebrități care fac cumpărături din magazinele second handCelebrități care fac cumpărături din magazinele second hand
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter