Celebrități cărora le place să... doarmă

Publicat pe

Staruri precum Taylor Swift, Katy Perry sau Demi Lovato știu că un pui de somn face mai mult decât orice super-espresso. Cel mai nou trend în rândul vedetelor e să posteze pe rețelele de socializare fotografii  în care dorm… și în care pretind că nu poartă niciun fel de machiaj. Yeah, right!

 

Katy Perry știe cum să moțăie cu stil: se ia un hamac (preferabil cu un pattern drăgălaș), o eșarfă, iar rezultatul primește sute de mii de like-uri pe Facebook în timp record.

 

Maria Menounos scrie, la descrierea fotografiei pe care a postat-o pe o rețea de socializare, că s-a trezit arătând astfel. Dacă e chiar așa, atunci suntem geloși.

 

Fotomodelul momentului, Kendall Jenner, a scris sub fotografia pe care a postat-o pe Instagram: Pistruii mei încearcă să adoarmă'.

 

Un pui de somn e mai dulce în doi, iar cățelul lui Demi Lovato, Buddy, pare să știe foarte bine acest lucru.

 

Lena Dunham a postat o fotografie în care pare că încearcă să adoarmă, iar fanii au răsplătit-o imediat cu mii de like-uri.

 

În caz că te întrebai care e secretul look-ului impecabil al supermodelului Heidi Klum… judecând după numerosele fotografii în care moțăie, se pare că răspunsul ar fi somnul.

 

Sprâncenele Carei Delevingne arată, parcă, și mai bine atunci când doarme. Cara a mărturisit în numeroase interviuri că – pentru ea – somnul de frumusețe nu e o poveste, ci un „must”.

 

Lauren Conrad dovedește că filtrele de pe Instagram pot face totul să arate bine, chiar și o moțăială de amiază alături de animalul de companie.

 

Taylor Swift a decis să le arate fanilor ei de pe Instagram ce supriză i-a făcut un hotel din Londra: perne cu monograma ei, T.S.

 

Channing Tatum a fotografiat-o pe Jenna Dewan în timp ce doarme și s-a grăbit să le arate fanilor rezultatul. Fotografia cu soția sa a primit mii de like-uri, iar fanii au apreciat gestul drăgălaș.

 

Gabriela B. Foto: Facebook, Instagram

 

Celebrități cărora le place să... doarmăCelebrități cărora le place să... doarmă

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter