Spotlight - Charlize Theron

Publicat pe

L-a convins pe Sean Penn că merită să se căsătorească din nou și, la începutul anului, s-au logodit. Deocamdată nu au stabilit o dată pentru nuntă.

 

charlize theron

 

PRIMA DRAGOSTE: Unul dintre primele filme pe care le-a văzut, în orașul său natal Benoni din Africa de Sud, a fost „Splash (1984) cu Tom Hanks. Charlize, care avea pe atunci 11 ani, a fost geloasă pe Daryl Hannah, partenera lui Hanks din film, și și-a spus că ar fi jucat mult mai bine rolul lui Madison. S-a îndrăgostit atunci de Tom Hanks, iar doisprezece ani mai târziu juca în primul film regizat de celebrul actor, „That Thing You Do!.

 

CEA MAI MARE TEAMĂ: Când avea 20 și ceva de ani, era convinsă că va muri la 27 de ani. Avea coșmaruri despre acest moment fatidic din viața ei și, pentru că i se părea că timpul său pe Pământ este scurt, considera că trebuie să facă ceva în fiecare moment pentru a profita de fiecare secundă. „Când am împlinit 28 de ani m-am relaxat. Mi s-a ridicat o piatră de pe inimă. Nu mi s-a mai părut că trăiesc contracronometru și că trebuie să alerg mereu să fac ceva.

 

CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ: Este mama ei, care locuiește la numai două minute distanță de actriță, în Los Angeles. Cele două ies mereu împreună și, în plus, au tatuaje asortate. „Mama a fost un exemplu extraordinar pentru mine. Nu-mi imaginez cum aș fi evoluat în viață fără ea. Mi-a modelat personalitatea, dar fără voia ei. Pentru că, de fiecare dată când trebuia să iau o decizie, îmi spunea – „Eu asta cred, dar acționează cum ți se pare ție că e bine. Îmi dau seama că felul în care am crescut mă ajută acum să fac față la orice. Sunt responsabilă de propriile mele acțiuni și decizii. Așadar este ciudat, pentru că mama nu m-a crescut să fiu ca ea, dar acum mă uit la ea și îmi dau seama că îmi doresc să îi semăn.'

 

CEA MAI ENERVANTĂ ÎNTREBARE: Este cea despre moartea tatălui său alcoolic, care a fost împușcat de mama sa în legitimă apărare, pe când Charlize avea 16 ani. „Oamenii vor să creadă că sunt un suflet torturat și că tot ceea ce fac este o urmare a ce s-a întâmplat atunci. Bineînțeles că nu voi putea spune niciodată că această tragedie nu m-a marcat sau că nu m-a transformat în ceea ce sunt astăzi, dar am trecut prin multe alte tragedii și dezamăgiri care m-au influențat.

 

ȚINUTA PREFERATĂ: „Când vine vorba de lucruri glam, sentimentele mele sunt împărțite. Dar prefer să îmbrac o pereche de jeanși, să mă urc pe motocicleta mea Harley și să mă port ca un băiat.

 

CEL MAI BUN MOMENT SĂ ÎNCEPI O RELAȚIE e atunci când nu îți dorești neapărat una. Asta cel puțin în cazul protagonistei din „Mad Max: Fury Road, a cărei relație cu Sean Penn a început întâmplător. „Nu mă aflam într-un moment în viață în care să-mi doresc așa ceva. Dar mi-am dat seama că Jackson, fiul meu, împlinise doi ani și că deja începea să aibă activități care nu mă includeau, că avea o oră la care trebuia să meargă la culcare și că, din nou, aveam mai mult timp pentru mine. Dacă ai mintea deschisă și lași lucrurile să se întâmple, se vor întâmpla. Când te aștepți mai puțin, povestește actrița, care era prietenă cu Sean Penn de ani buni. „Nu mi-am dat seama ce se întâmplă. Îl cunosc pe Sean de 18 ani și am fost mereu prieteni foarte buni. Începutul a fost încet, pentru că eram conștientă că putem să o dăm în bară și să stricăm tot. A trebuit să ne gândim puțin la ce facem, dar până la urmă nu am depus vreun efort să fim împreună. S-a întâmplat natural și, până să îmi dau seama, viața mea era mult mai bună – oamenii care mă cunosc văd ce efect are Sean asupra mea.

 

RALUCA TĂMAȘ Foto NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter