Celine Dion va interpreta coloana sonoră a filmului “Frumoasa și bestia”

A trecut ceva timp de când Celine Dion și-a lăsat amprenta pe coloana sonoră a filmului original „Frumoasa și Bestia”, iar acum vrea să facă același lucru pentru noua adaptare a clasicului film.

 

În vârstă de 48 de ani, cântareața, care a cântat versiunea duet a piesei ce poartă numele Beauty and the Beast cu Peabo Bryson pentru filmul de animație în anul 1991, a anunțat pe Instagram joi, că ea va fi cea care își va lăsa amprenta pe coloana sonoră a viitoarului remake, cu piesa intitulată: How Does a Moment Last Forever'.

 

„Fiind o parte a filmului original a fost o experiență magică în viața mea, iar acum sunt cu adevărat onorată să fiu din nou parte din acest film”, a declarat aceasta în descrierea postării de pe Instagram.

 

Piesa este descrisă ca fiind „o baladă emoțională despre preţuirea momentelor de neuitat ale vieții” și va fi lansată în data de 10 martie.

 

Remake-ul filmului Frumoasa și bestia' îi va avea în rol principal pe Emma Watson – Belle și pe Dan Stevens ce va interpreta bestia. De data aceasta cei care vor interpreta duetul Beauty and the Beast' vor fi Jhon Legend și Ariana Grande.

 

Bianca Ion

 

Citeste si:

 

Celine Dion – Un ultim rămas bun spus soţului ei, René Angélil

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro