Horia Tecău şi Florin Mergea - În optimile probei de dublu de la Australian Open

Publicat pe

Horia Tecau şi Florin Mergea au un parcurs excelent la turneul de tenis de la Australian Open unde evoluează în proba de perechi alături de Jean-Julien Rojer, respectiv Dominic Inglot.

 

Tecau si Rojer sunt cap de serie numărul 11 şi au invins in turul doi cuplul olandez Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, scor 6-3, 6-4, intr-o ora si zece minute.

 

In turul trei, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni perechea care va castiga meciul Marc Polmans/Andrew Whittington (Australia) – Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canada/Franta), cap de serie 8.

 

Florin Mergea a ajuns şi el în optimi alături de partenerul lui, Dominic Inglot. Dacă vor trece de optimi, Horia Tecău şi Florin Mergea se vor întâlni în următoarea fază a turneului.

 

Sorana Cirstea este calificata si ea in optimile de finala de la Australian Open dupa ce a invins-o in doua seturi pe Alin Risk.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter