Cerceii favoriți ai lui Kate Middleton, neașteptat de ieftini! Orice fetiță a avut în copilărie acest model de tortițe

Publicat pe

Kate Middleton face furori la fiecare apariție, stilul ei vestimentar fiind extrem de apreciat. Recent, Ducesa de Cambridge s-a afișat cu niște cercei din aur ieftini, reușind să câștige admirația tuturor. Cu siguranță ai avut și tu asemenea tortițe în copilărie!

Nu există vreo fetiță care să nu fi avut, măcar în copilărie, faimoșii cercei rotunzi ce poartă denumirea populară de tortițe, și iată că nici Kate Middleton nu a făcut excepție. Mai mult, Ducesa de Cambridge a rămas și acum fanul lor, acest gen de cercei numărându-se printre preferații ei.

Costum de la Marks & Spencer și cercei de 300 de lei!

Recent, Kate Middleton, însoțită de Prințul William, i-a vizitat pe angajații Serviciului de Ambulanță londonez 111, din Croydon, aflați în plină criză din cauza coronavirusului. Ducesa de Cambridge, de altfel un style icon, a ales o ținută discretă, potrivită cu ocazia și cu momentul zilei. Îmbrăcată în pantaloni și sacou de culoare roz Marks & Spencer (brand mass market), Kate a surprins nu doar datorită culorii alese, ci și datorită accesoriilor extrem de delicate pe care le-a asortat la ținută.

Kate a purtat o pereche de cercei din aur de 18 karate, creați de brandul ei preferat, Missoma, bijuterii surprinzător de ieftine. Clasicele tortițe, în valoare de doar 65 de lire sterline (337 de lei), aveau totuși un twist modern dat de marginile unghiulare, detaliu care, cu siguranță, îi va transforma într-un must have al acestui sezon. Chiar dacă sunt extrem de discreți, cerceii-tortițe purtați de Kate Middleton dau un aspect glam oricărui outfit, iar Ducesa de Cambridge este cel mai bun exemplu că nu ai nevoie de bijuterii voluminoase pentru a face impresie.

Foto: Hepta, missoma.com

Cerceii favoriți ai lui Kate Middleton, neașteptat de ieftini! Orice fetiță a avut în copilărie acest model de tortițeCerceii favoriți ai lui Kate Middleton, neașteptat de ieftini! Orice fetiță a avut în copilărie acest model de tortițe
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter