Charlene şi Albert de Monaco se pregătesc pentru moştenitorii cu acte

Publicat pe
Charlene şi Albert de Monaco se pregătesc pentru moştenitorii cu acte Charlene şi Albert de Monaco se pregătesc pentru moştenitorii cu acte

După ce mult timp Monaco s-a temut că Albert nu-i va dărui niciodată un moştenitor legitim, vestea că Charlene ar fi însărcinată cu gemeni i-a umplut de bucurie pe locuitorii micului stat. Totul pe fondul speculaţiilor privind aventurile extraconjugale ale prinţului şi presupusele regrete ale sportivei de a fi intrat în familia regală monegască.

 

Emoţiile din ziua nunţii au urmărit-o multă vreme pe fosta cam­pioană la nataţie. De bucurie sau de tristeţe că s-a lăsat prinsă într-o po­veste cu prinţi, prinţese şi multe jocuri de culise, Charlene a creat atunci, fără voie, scenariul unui film de acţiune. Mina ei abătută i-a făcut pe mulţi să excludă ipo­teza lacrimilor de fericire, spunându-se că, în realitate, sportiva a încercat să fugă de la propria nuntă. Agenţii lui Albert ar fi adus-o înapoi, misiunea lor fiind cât se poate de precisă: nimeni nu avea voie să-l acopere pe prinţ cu ruşinea de a fi părăsit la altar. Nimeni, cu atât mai puţin o fată simplă din Africa de Sud.

 

În faţa speculaţiilor, regatul a ales tăcerea pentru o vreme, apoi Charlene însăşi a ieşit în faţă: nu era adevărat că voise să fugă, în fond nu făcuse nimic din ce nu face o mireasă în ziua nunţii – adică să plângă discret… de fericire. Venită atât de târziu, explicaţia prinţesei n-a fost de­loc convingătoare, dar presa n-a mai reînviat trecutul. Adevărat sau nu, subiec­tul nu mai merita, plus că la scurt timp a fost înlocuit de un altul: Charlene este însărcinată. Vestea i-a bucurat cu adevărat pe locuitorii din Monaco, mai ales că Albert fusese mult timp celebru pentru burlăcia lui declarată şi pentru copiii săi negitimi. Oficial, se ştie de doi: Alexan­dre (10 ani) şi Jazmin (22). Pe aceasta din urmă a refuzat mulţi ani s-o recu­noască, însă un test de paternitate efec­tuat în 2006 l-a convins pe fiul lui Grace Kelly să-şi asume responsabilităţile. Chiar şi aşa, când Jazmin a absolvit cursurile Universităţii Fordham, tatăl ei n-a participat la ceremonie, ci a ales să meargă la un show Louis Vuitton. În faţa tuturor speculaţiilor, Charlene şi-a apărat soţul şi a mărturisit că ea şi Albert sunt legaţi de pasiunea pentru sport şi disciplina pe care o implică o astfel de pasiune. Amândurora le place natura, călătoresc cât de des pot şi adoră să ex­ploreze locuri necunoscute.

 

Şi copiilor lor şi-ar dori să le insufle spiritul de aventură, curiozitatea, gene­rozitatea şi o anumită dragoste de oa­meni. Charlene s-a născut în Rhodesia (acum Zimbabwe), a crescut liberă în mijlocul unei naturi magnifice, dar războiul civil i-a forţat familia să fugă în Africa de Sud, stat mutilat atunci de segregaţia rasială. Au marcat-o nedreptăţile la care erau supuşi oamenii de cu­loare şi a deprins astfel o sensibilitate aparte pentru semenii ei. Împreună cu Albert susţine că îşi va învăţa copiii să iubească şi să respecte oamenii şi mediul înconjurător, călătorind şi arătându-le, aşa cum a făcut-o şi prinţesa Diana cu William şi Harry ai Marii Britanii, că viaţa nu înseamnă doar lux şi strălucire într-un palat de basm.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter