Chef Nicolai Tand, la volanul unei mașini Dacia 1300. Cum a fost surprins bucătarul

Publicat pe

Chef Nicolai Tand, la volanul unei mașini Dacia 1300. Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România este Nicolai Tand. Acesta s-a făcut cunoscut atât datorită calităților sale în ale gătitului, cât și prin participarea la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani'. Se pare că cheful are două mari pasiuni: bucătăria și mașinile vechi. El a fost surprins la volanul unui automobil Dacia 1300 chiar în centrul Bucureștiului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Acesta, în vârstă de 47 de ani, participă zilnic la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani', unde prepară cele mai bune rețete. De curând, s-a aflat că cheful are încă o mare pasiune, pe lângă cea legată de bucătărie. El a fost surprins la volanul unei mașini Dacia 1300 chiar în centrul Bucureștiului.

Se pare că bucătarul nu este pasionat doar de preparatele culinare, ci și de autoturismele vechi. Acesta nu doar că postează imagini cu mașina sa Dacia 1300, ci o și conduce în București.

Citește și: Cum se prepară hamburgerul românesc al lui chef Nicolai Tand

Citește și: Nuntă ca-n basme: 3 zile și 3 nopți!Motivul pentru care Monica și Nicolai Tand s-au căsătorit religios după 10 ani

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…'

Citește și: Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei.Nu a avut nicio iubită până acum

Chef Nicolai Tand, la volanul unei mașini Dacia 1300

Nicolai Tand apare săptămânal pe micile ecrane, fiind unul dintre cei mai iubiți bucătari din România. Acesta gătește preparate speciale pentru invitații emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani'. Cu toate acestea, bucătăria nu este singura sa pasiune. Cheful este atras de mașini, în special de cele vechi. Recent, el a fost surprins la volanul unei Dacia 1300 chiar în centrul Bucureștiului.

În zona Piața Romană a Capitalei, bucătarul a fost surprins în trafic. Echipa Libertatea l-a fotografiat pe acesta în timp ce se afla la volanul mașinii sale vechi. În momentul în care a văzut aparatul de fotografiat, acesta a zâmbit. Este bine cunoscut faptul că Nicolai Tand deține această mașină care nu se mai produce în România.

Despre Dacia 1300

Dacia 1300 a apărut în anul 1969, având la bază modelul Renault 12. Aceasta a fost lansată în 1970 sub trei forme: Standard, Lux, Lux Super 1301, model destinat exclusiv utilizării ca maşină de serviciu a angajaţilor Securităţii sau a comuniştilor din aparatul de stat.

Această mașină a fost foarte apreciată la vremea respectivă atât de pasionații de autoturisme, cât și de oamenii de rând. Ulterior, Renault a scos și un alt model al mașinii: Dacia 1310.

Sursă foto: Libertatea și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter