Chrissy Teigen - Soția lui John Legend susține alăptatul

Publicat pe

Când vine vorba de popularitate pe rețelele sociale, cântărețul John Legend și soția sa, modelul Chrissy Teigen, au înțeles că aceasta se poate obține numai printr-o frecvență asumată a postărilor.

 

Prin urmare, cei doi își informează la tot pasul fanii publicând pe conturile lor de socializare fotografii care îi surprind în toate ipostazele vieții lor.

 

De când au devenit părinții micuței Luna Simona, Chrissy și John împărtășesc această bucurie prin imagini care îi surprind în ipostaze emoționante alături de fiica lor.

 

În ceea ce privește alăptatul, modelul de origine americană a susținut încă de la început importanța acestei practici, atât în ceea ce privește calitatea nutritivă a hrabei pentru bebeluș, cât și datorită efectelor emoționale deosebite pe care le are alăptatul.

 

În plus, în cel mai recent videoclip al lui Fergie, 'MILF Money', Chrissy apare în timp ce o alăptează pe fiica ei, Luna. 'A fost frumos la filmări și mă bucur că surprinde exact momentul deosebit în care o alăptez pe Luna. Când au filmat, chiar era ora ei de masă, deci a fost ușor, n-a durat mai mult de 10 minute. A fost și John cu noi', a declarat Chrissy.

 

Ideea acestei apariții în videoclipul lui Fergie i-a venit celebrei Kim Kardashian (care apare și ea în videoclip), care i-a scris un SMS lui Teigen prin care îi spunea că trebuie să vină și ea la filmări.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta, Instagram

 

 

Chrissy Teigen - Soția lui John Legend susține alăptatulChrissy Teigen - Soția lui John Legend susține alăptatul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter