Cine e Petrică Uțanu de la Românii au Talent. Florin Călinescu: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur!"

Publicat pe

Petrică Uțanu, cunoscut și sub numele de Puiu Cântărețu’, a făcut furori în cea mai recenta ediție a Românii au Talent, unde i-a impresionat pe toți cei patru jurați. Florin Călinescu și-ar fi dorit chiar ca Smiley să-i dea interpretului stradal Golden Buzz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Petrică Uțanu, supranumit și Puiu Cântărețu’, i-a încântat pe jurați la Românii au Talent, deși nimic din apariția sa scenică nu a lăsat să se întrevadă acest deznodământ. Cu toate acestea, cântărețul stradal a dovedit că poate oricând să țină un concert cu public. La final, jurații au fost încântați de prestația sa și Petrică a plecat acasă cu 4 de DA.

Cine e Petrică Uțanu de la Românii au Talent. Florin Călinescu: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur!"Cine e Petrică Uțanu de la Românii au Talent. Florin Călinescu: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur!"

Cine e Petrică Uțanu de la Românii au Talent

Apariția lui Petrică Uțanu pe scena Românii au Talent i-a făcut pe jurați să zâmbească inițial, deoarece concurentul părea desprins din peisajul muzical al anilor 1980… Puiu Cântărețu’, cum le-a declarat el juraților că se numește, avea plete argintii și un costum lucios, perfect asortat cu podoaba capilară, dar și cu pantofii albi împletiți.

Povestea sa de viață și, în egală măsură vocea, i-au impresionat foarte tare pe jurați, care au apreciat felul în care a cântat Petrică Uțanu la Românii au Talent. Artistul a mărturisit că își câștigă existența cântând pe stradă, fiind singurul din familie care aduce bani în casă.

Citește și: Gesturi tandre între Raluka și Pepe. Cum au fost surprinși împreună: „Iubire…”

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact ce li se pare nedrept’. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, trece prin clipe grele: „Nu am o familie căreia să-i pese'

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:„Am plâns împreună minute în șir’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație a avut Ștefan Bănică cu regretatul său tată.Ce i-a spus seniorul după rolul din „Liceenii’

„Mă numesc Petrică Uţanu, sunt din Botoşani şi cânt în Timişoara, stradal. E mai bine să cânt în Timişoara pentru că nu vin aceleaşi persoane în fiecare zi, cum vezi în Botoşani. În Timişoara vin de toate naţiile, şi unguri, şi nemţi, şi americani, şi englezi, şi ai cui cânta, te apreciază. Mai cânt la Ofiţerul Stării Civile, când ies doi tineri căsătoriţi, iau chitara şi le cânt „Mulţi ani trăiască!” şi, dacă vor să îmi dea un ban îmi dau, dacă nu, le mulţumesc.

Din banii pe care îi fac stradal, plătesc şi gazda. Locuiesc cu o concubină de-a mea şi am un băieţel cu ea, care are 12 ani. El e la pian, la şcoala de arte. Numai eu aduc bani în casă, că soţia e bolnavă. Eu sunt cel care plătesc de la nişte evenimente la care mai cânt stradal”, a spus Petrică Uţanu înainte de a intra pe scenă.

Florin Călinescu, extaziat de prestația lui Puiu Cântărețu’

Deși a ajuns la al 11-lea sezon, faimosul show continuă să surprindă, iar prestația lui Petrică Uțanu pe scena Românii au Talent e cea mai bună dovadă. concurentul nu s-a lăsat intimidat de tirul întrebărilor la care l-au supus jurații și a parat cu umor micile ironii. Concurentul a răspuns zâmbind că… nu este Adrian Daminescu, că nu poartă perucă și că are costumul de la second hand. Mai mult, nu a avut nicio ezitare să spună că… dantura, în schimb, nu-i aparține, și că i se datorează patronului de la FC Botoșanu, care l-a ajutat să și-o pună, după ce a făcut imnul echipei.

Când a început să cânte însă, Petrică Uțanu le-a atras atenția imediat juraților, iar la un moment dat Florin Călinescu, total cucerit de concurent, i-a șoptit lui Smiley, mai în glumă, mai în serios: „Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur!”,

„Nu, nu pot. Andi trebuie să îl dea”, i-a replicat Smiley, care i-a ţinut locul lui Andi Moisescu în perioada în care juratul a avut COVID-19.

Uțanu a primit 4 de DA

Chiar și Petrică Uțanu a fost surprins de cei 4 de DA primiți de la jurați. Concurentul a trecut astfel în etapa următoare și are mari șanse de a fi selectat printre semifinaliști.

„Tată, Puiule, pentru asta mai vin eu la emisiunea asta… N-am ce să comentez nu ştiu ce faci ce dregi… Toţi cei care se uită la emisune în momentul ăsta poate să se inspiră, omul nu are 14 ani, omul are viaţă, poate a avut şi necazuri, poate are şi bucurii, poate are copii, poate nu are, nu contează, iată un exemplu de apariţie care poate să inspire ca model. Veniţi pozitivi!”, i-a spus Florin Călinescu.

„A fost o bucurie tot momentul ăsta, ne-a adus foarte multă bucurie, muzică uşoară veche, autentică aşa. Mi-a plăcut”, a spus Andra.

„Puiu, arăţi într-un mare fel, mi se pare că se potriveşte costumul cu părul cu cântatul cu tot. Este perfect, look perfect, piesa aleasă perfect, vocea exact cum se cântă muzica de genul ăsta. Aţi fost spectacol”, a spus și Smiley.

Petrică Uțanu a fost atât de emoționat de cuvintele juraţilor de la Românii au Talent, încât a izbucnit în lacrimi în cele din urmă. Lacrimi de fericire, fiindcă a plecat acasă cu 4 de DA.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter