Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. A fost dansatoare în club

Publicat pe

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. Anamaria Vaida intră în rol de ispită la Insula Iubirii, sezonul 6. În emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, anul acesta, telespectatorii vor face cunoștință cu 10 ispite masculine și 10 ispite feminine. Acestea sunt pregătite să-i treacă pe concurenți prin cel mai dur test al fidelității. Iată tot ce nu știai despre Anamaria Vaida!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. În scurt timp, la Antena 1 va reveni una dintre cele mai îndrăgite emisiuni: Insula Iubirii. Show-ul a fost filmat în frumoasa Thailanda, iar gazda a rămas aceeași, prezentatorul Radu Vâlcan. Ispitele, în schimb, diferă față de edițiile anterioare și sunt gata de aventura vieții lor.

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. A fost dansatoare în clubCine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. A fost dansatoare în club

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. Anamaria Vaida se numără printre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6. Tânăra are 33 de ani și este din Cluj-Napoca. Până acum, ea a acitvat în mai multe domenii. Conform informațiilor de pe rețelele ei de socializare, aceasta a fost dansatoare într-un club din Cluj. În prezent, ea e stilist de extensii gene.

Citește și: Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii.A fost model pentru Cătălin Botezatu

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior:„Dumnezeu le așază cum știe el mai bine'

Citește și: Cum a decis Corina Dănilă să dea la Teatru, deși se pregătise pentru Medicină:„A fost o revoluţie în familie'/ EXCLUSIV

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii

ot pe conturile ei de socializare aflăm și ce studii are Anamaria Vaida. Ispita de la Insula Iubirii a studiat la Facultatea de Business, în cadrul Universității BABEŞ – BOLYAI din Cluj-Napoca, conform informațiilor postate de ea pe Facebook. Tânăra e pasionată de sport și merge des la sală pentru a se menține.

Anamaria Vaida este o prezență greu de uitat. Pe lângă trupul ei ca tras prin inel, tânăra întoarce toate capetele și prin nuanța părului ei: roșu. Potrivit unui comunicat de presă de la Antena 1, ispita de la Insula Iubirii a acceptat această provocare pentru a ajuta cuplurile să descopere adevărul despre relaţiile lor.

Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii, are 33 de ani

De asemenea, tot în comunicat e menționat faptul că Anamaria Vaida adoră filtrul. Așadar, rolul de ispită nu ar trebui să fie o problemă pentru ea, la Insula Iubirii 6.

„Anamaria Vaida (33 de ani) este o apariţie de neuitat încă de la început. Fata cu ochi albaştri şi păr de foc a venit pe insulă din dorinţa de a ajuta cuplurile să descopere adevărul despre relaţiile lor. Îi place să flirteze, astfel că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănuşă', se prezintă în comunicat.

Anamaria Vaida, ispita feminină de la Insula Iubirii: „Poți să ispitești și prin cuvinte'

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii. Înainte de a apărea pe micile ecrane, la Insula Iubirii, Anamaria Vaida a făcut primele declarații. Tânăra e de părere că poți ispiti o persoană și prin cuvinte și gesturi, dar nu neapărat prin unele care să te ducă cu gândul la o conotație sexuală.

„Poți să ispitești prin cuvinte, prin înțelegere, prin gesturi, dar nu gesturi care să te ducă la o conotație sexuală sau așa', a susținut Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii, în filmul de prezentare.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter