Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan. Este căsătorită cu un american

Publicat pe

Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan. Toată țara o cunoaște pe impresară, dar puținu cunosc detalii despre fiica mai mică a regretatei Ionela Prodan. Aceasta s-a îndrăgostit de tărâmurile americane și locuiește de aproape două decenii peste Ocean. Spre deosebire de sora ei, ea a decis să nu mai rămână în România și și-a construit o carieră de succes în Statele Unite ale Americii, unde s-a și căsătorit cu un cetățean american.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan are o carieră impresionantă în România și ține de ani buni prima pagină a ziarelor. Puțini cunosc însă detalii despre sora mai mică a impresarei. De 17 ani, Anca Savelio trăiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a ccăsătorit cu Anthony Savelio, un luptător american de jiu-jitsu.

Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan. Este căsătorită cu un americanCine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan. Este căsătorită cu un american

Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan

Cele două surori au o legătură afectivă extrem de strânsă, în pofida distanței fizice care le separă. Anca Savelio are și ea o avere impresionantă, pentru că are o carieră în afacerile imobiliare care i-a adus până acum venituri uriașe, de peste 20 de milioane de euro, conform Spynews.ro. De altfel, după moartea Ionelei Prodan, Anamaria a primit și partea de moștenire care i-ar fi revenit surorii ei conform legii.

'Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică', spunea Anamaria despre sora ei, în trecut.

Citește și: Cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America. Anca are o afacere de succes

Citește și: Cine este Victor Dorobanțu, actorul din serialul Wednesday de pe Netflix. Joacă rolul lui Thing

Citește și: Cum arată mormântul Ionelei Prodan, la aproape 4 ani de la moartea ei. Anamaria Prodan l-a transformat într-un sanctuar

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: „Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta”

Anca Savelio i-a dat Anamariei Prodan moștenirea primită de la mama lor

Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan. După ce regretata Ionela Prodan s-a stins din viață, sora impresarei i-a spus că nu dorește nimic din ce a lăsat artista în România în urma ei.

Noi n-am avut niciodată chestia asta să luăm banii mamei sau să trăim din banii familiei noastre. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți din America…din Las Vegas și Nevada. Sora mea este milionară pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni.

În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea neputând să stea în România, mi-a spus: ‘pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici pentru că tot ce avem aici ai gestionat doar tu cu mama, eu nu am contribuit! Evident că nu s-a pus niciodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi, sau ea să nu-mi dea mie…să ne certăm.

Asta e o chestie care vine din educație și fiind pe picioarele noastre nu am avut nevoie. Nu înțeleg certurile pe averi, mi se par de nedescris. Sora mea a rămas cu foarte multe case în America, unde locuiește…eu cu foarte multe în România. A fost o chestie care nici măcar nu s-a pus în discuție, a povestit Anamaria Prodan, la Kanal D.

Este căsătorită cu un sportiv

Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan. Anthony Savelio, cumnatul Anamariei Prodan, are o carieră impresionantă. Printre titlurile cucerite de acesta de-a lungul timpului se numără și cel de campion al Americii la ju-jitsu Brazilian, categoria peste 88,5 kilograme.

Anca Savelio și soțul ei au împreună o fetiță și stau în majoritatea timpului în Las Vegas, statul Nevada, dar mai vin și în România, ca să o revadă pe Anamaria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter