Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George: "Asta mă afecta..."

Publicat pe

Maria de la Casa Iubirii a dat cărțile pe față cu privire la despărțirea de George. Foștii concurenți, de la show-ul regizat de Andreea Mantea, au decis să meargă pe drumuri separate. În cadrul emisiunii Culisele Iubirii, moderat de Bianca Comănici, Maria a dezvăluit cum anume s-a produs ruptura dintre ei. Cei doi urmau să mute în străinătate, dar povestea lor de iubire a luat o întorsătură neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria și George de la Casa Iubirii s-au despărțit, iar concurenta a povestit ce anume i-a determinat să pună punct poveștii lor de iubire. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Casa Iubirii și amândoi plănuiau să se mute în străinătate. Din păcate, viața lor a luat-o, până la urmă, pe drumuri diferite. Maria a rămas în Spania, în timp ce George a revenit în România.

Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George: "Asta mă afecta..."Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George: "Asta mă afecta..."

Maria de la Casa Iubirii a mărturisit motivele despărțirii de George

Maria a oferit detalii neștiute despre motivele care au determinat-o să se despartă de George. În cadrul emisiunii Culisele Iubiri, concurenta a mărturisit că relația începuse să fie extrem de toxică. Aceasta a mai subliniat că plecarea în altă țară a contribuit la ruptura dintrei ei. Maria susține că George nu era întru totul pregătit pentru o astfel de schimbare.

Citește și: Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit: „E vânată! Are fața umflată!”

Citește și: Florin de la Casa Iubirii face acuzații dure despre fetele din emisiune: 'Ar călca în picioare orice'

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, în căsătorie pe soția lui. S-au logodit după 3 luni: „Așa mi-a venit mie atunci, nu puteam să mai aștept' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere: „M-a pupat. Plăcerea a fost de partea amândurora'

„Ne-am despărțit în urmă cu vreo lună. Am păstrat legătura pentru că mă înțeleg foarte bine cu familia lui, toată lumea mă iubește, cu fratele lui George vorbesc aproape zilnic. Relația cu George începuse să fie toxică. Am suferit. Mie mi-a fost foarte greu să vin aici și eu nu-l simțeam că e lângă mine, uneori, iar asta mă afecta.„, a afirmat cu emoție Maria.

Maria și George de la Casa Iubirii nu au rămas prieteni

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Maria încă îl apreciază pe George și îl consideră o persoană deosebită. Ea a mai adăugat cu părere de rău că nu mai există niciun fel de comunicare între ei, deși și-ar fi dorit ă rămână prieteni. Maria a subliniat că nu mai are sentimente de iubire față de fostul partener și că totul între ei s-a terminat.

În momentele grele, poate nu simțit să fie lângă mine. Eu nu îl judec pentru asta. A făcut ce a simțit. În continuare îl văd un om bun, un băiat ok, doar că mai are multe de învățat. Nu am să îi reproșez nimic. Trebuie să fie mai atent. Nu sunt supărată pe el. Ultima dată am vorbit la începutul lui noiembrie, când a plecat el în țară. Nu am rămas prieteni. Nu am simțit să mai continuăm să vorbim că poate apar reproșurile. Eu mi-aș dori o relație de prietenie cu el, el nu știu. Nu îi mai dau nicio șansă, atât a fost, gata, s-au pierdut sentimentele. Nu mai am niciun sentiment pentru el și nici el nu cred pentru mine.”, a mai declarat Maria.

Maria este pregătită să iubească din nou

Deși relația cu George a eșuat, Maria este dispusă să întâlnească pe cineva nou care să-i ofere dragostea de care ar avea nevoie. Concurenta de la Casa Iubirii a mărturisit că nu mai vede nicio cale de împăcare cu fostul iubit. Ea mai adăugat că s-ar bucura dacă George și-ar găsi o femeie care să-l iubească.

„Nu m-ar deranja dacă ar vrea cineva să mă cunoască. Simt nevoia de cineva lângă mine. Aș fi deschisă pentru o nouă relație. Trăim pentru iubire. Sunt sigură că și George e deschis. Nu m-ar deranja să îl văd într-o relație, m-aș bucura pentru el. Chiar nu mai sunt șanse. Nu a fost când am avut nevoie, nu l-am simțit lângă mine pe George și s-a pierdut ce a fost. Mai mult de un prieten nu ar putea să îmi fie.”, a mărturisit Maria, la Culisele Iubirii.

sursa FOTO: Screen-shot YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter