Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Este actor

Publicat pe

Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Concurentul Survivor România 2023 a avut joburi diverse de-a lungul timpului, îi place să experimenteze și să lucreze cu oamenii. CV-ul lui este cel puțin interesant, ținând cont că în prezent jonglează cu succes cu meseria de actor, cea de agent imobiliar și studiile pe care le urmează în domeniul arhitecturii. Rămâne de văzut dacă această capacitate de adaptare, precum și creativitatea lui, vor fi cele două atuuri care îi vor aduce trofeul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânărul originar din Constanța li s-a alăturat celorlalți 11 Războinici și a plecat în aventura vieții lui în jungla din Republica Dominicană. Va purta cu mândrie banderola albastră și este convins că va reprezenta un real pericol pentru adversari pe trasee. Iată cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023!

Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Este actorCine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Este actor

Andrei Neagu de la Survivor 2023 – viață personală

Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Andrei Ștefan Neagu este șaten, cu ochii căprui și părul creț. Mama lui este Mihaela Neagu, profesor psiholog at CJRAE Constanța. Este originar din Constanța, dar locuiește în prezent în București. A urmat cursurile Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, iar acum este student la UAUIM (Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București). Pe rețelele de socializare, își spune Ander Vibes.

„Numele meu este Andrei Stefan Neagu si am 24 de ani. Sunt o persoana super implicata si ma impart in foarte multe proiecte care imi ofera satisfactie si linistea ca ceea ce dau mi se va intoarce candva. Pe langa proiectele de arhitectura imi aloc mult timp pasiunii mele pentru actorie ajungand sa creez din asta un stil de viata!

Si la fel ca in celelalte proiecte nu incerc sa arat o idee ci un vis, autentic. Sunt super incantat de alegerile facute de pana acum, insa lasand entuziasmul la o parte, ma bucur ca am primit atat de multe, iar datoria mea/ alegerea mea este sa ofer si mai multe!”, se descria el pe Facebook, în anul 2021.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor 2023. Lucrează ca barman

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Ce pasiuni are Andrei Neagu, Războinicul de la Survivor 2023

Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Este convins că orice obstacol este menit să te facă mai puternic, iar „Ce nu te doboară, te ajută să învingi” este motto-ul după care se ghidează în viață.

„Viața e un puzzle format din mii de piese… aici nu ai o vârstă minimă, nu ai cum să il termini și nici cum să îl începi. Nu poți să găsești o metodă de a trișa nu poți fura piese, nimic nu se pierde nimic nu se dă în avans, totul vine la timpul lui. Cam asta este noțiunea mea despre viață, poate e mai complicat de atât, poate e mai ușor, totul ține doar de noi, căt timp sunt în viață vreau să las ceva…vreau să fiu și mare și cer…

Sunt parte din Univers, iar eu accept asta și vreau ca ,,labirintul' meu să nu se termine în van. Fost elev al Colegiului Național de Arta ,,Regina Maria', actual student al Universității de Arhitectura și Urbanism ,,Ion Mincu', pasionat de artă, fotografie, muzică, fashion, scris, poate sunt prea multe ingrediente, dar, asta formează o personalitate complexă', a scris el pe blogul personal, în urmă cu ceva vreme.

Andrei Neagu – carieră

Se descrie pe Instagram drept actor, scriitor și dependent de modă. De asemenea, mai este și actor colaborator al companiei artistice Anima, dar muncește și ca agent imobiliar la RE/MAX. În trecut, a mai lucrat pentru Pull&Bear, ca animator la Oratoriul Don Bosco Constanța, la H&M, ca Asistent Manager la Reserved, dar a renunțat în 2018, iar în anul 2020 a renunțat la jobul pe care l-a avut la ZARA, conform informațiilor de pe contul lui de Facebook.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor

Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter