Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Publicat pe

Am aflat cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. Bianca Patrichi face parte din echipa Faimoșilor în noul sezon Survivor România, emisiune difuzată la PRO TV. Însă tânăra nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. În trecut, Bianca Patrichi a apărut și la Antena 1, într-o altă emisiune. Este vorba despre Insula Iubirii, show în care a fost ispită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. Au mai rămas doar câteva zile până la noul sezon Survivor România 2022. La fel ca în edițiile precedente, două tabere adverse, Faimoșii și Războinicii, vor lupta pentru marele premiu. Doar unul însă va fi câștigător sau câștigătoare. La marea bătălie s-a înscris și Bianca Patrichi, o fostă ispită de la Insula Iubirii.

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula IubiriiCine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii.E divorțată și are un copil

Citește și: Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor:„De când a început competiția asta am fost singur'

Citește și: Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis.Ea avea 18 ani, el 53!

Bianca Patrichi – Viață personală

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. Bianca Patrichi se numără printre cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023. Numele ei de familie are o mare rezonanță. Pentru a pune capăt speculațiilor, într-un interviu mai vechi, Bianca Patrichi a recunoscut că are, într-adevăr, legătură cu Gina Patrichi și Cornel Patrichi. Tânăra e blondă și are ochii căprui.

Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi. Gina Patrichi i-a fost mătușă, însă cea dintâi a murit când ispita de la Insula Iubirii era foarte mică. Blondina a povestit că a ținut legătura cu văduva artistului, Cornelia Patrichi, iar, la un moment dat, chiar ar fi trebuit să colaboreze.

„Da, suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătuşă, dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică, am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa.

Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

De asemenea, am ţinut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soţia domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra, dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat şi mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate', a povestit Bianca Patrichi, ispita de la Insula Iubirii, mai demult, pentru formula-as.

Bianca Patrichi – Carieră

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. Se pare că Bianca Patrichi a moștenit talentul de dansatoare din familie. În vârstă de 32 de ani, și ea este tot dansatoare și coregrafă. Potrivit descrierii sale de pe Instagram, rețea socială pe care e urmărită de peste 11.000 de oameni, ea e foarte pasionată și de fotografie.

Potrivit click.ro, Bianca Patrichi e născită pe data de 2 iunie 1989. Ispita de la Insula Iubirii a terminat Liceul de Coregrafie Floria Capsali' din București. Aceasta e licenţiată a Facultăţii de Coregrafie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale'.

Nu este primul contact cu televiziunea. A debutat în acest domeniu ca prezentatoare a rubricii Meteo. Atunci, ea apărea în cadrul matinalului de la TVR 1, Cu capu-n zori'.

Bianca Patrichi a fost ispită la Insula Iubirii

Cine este Bianca Patrichi de la Survivor România 2023. Bianca Patrichi a participat și la Insula Iubirii, de pe Antena 1. Blondina a acceptat rolul de ispită la Insula Iubirii pentru a descoperi oameni noi. De asemenea, la rândul ei, spunea că vrea să se lase descoperită. Tânăra nu crede în monogamie, mai ales după ce foștii iubiți i-au fost infideli.

„Bianca Patrichi are 32 de ani și a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi.

Nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi', se arată într-un comunicat.

„Merg până la capăt. Bineînțeles că îmi doresc foarte mult să trăiesc momente foarte frumoase. Ispitesc fără să îmi dau seama, doar încercând să fiu prietenoasă', spunea Bianca Patrichi de la Survivor 2023, la Antena 1.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2023

12 faimoși își vor testa limitele în jungla dominicană. Gheboasa, DOC, Maria Constantin, Ionuț Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Stefan Stănilă, Jorge, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenișan și Vica Blochina se vor lupta cu Războinicii pentru marele premiu.

Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

În doar câteva zile, cei doi 24 de concurenți vor trece prin cele mai grele încercări la care au fost supuși vreodată. Cel care va câștiga marele premiu va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1, Arhivă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă