Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor: „De când a început competiția asta am fost singur”

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Drumul s-a încheiat pentru Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022. Faimosul a fost eliminat din competiție marți, după ce el și echipa lui au reușit să câștige, în sfârșit, un joc de comunicare. Fostul luptător a fost atât de emoționat de mesajele primite din partea familiei, încât a început să plângă. Iată ce declarații a făcut în ultimele clipe petrecute în Dominicană!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Ediția de marți, 22 martie, de la Survivor a fost încărcată cu emoții și lacrimi. După ce Faimoșii au reușit să câștige, în sfârșit, un joc de comunicare, cu 10-5, au primit mesajele celor de acasă. Bucuria nu a durat mult, cel puțin pentru unul dintre concurenți, fiind anunțat că pleacă acasă. Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor: „De când a început competiția asta am fost singur'Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor: „De când a început competiția asta am fost singur'

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu a trecut printr-o mulțime de stări în ediția de marți, 22 martie, de la Survivor. Acesta a izbucnit în plâns când a citit mesajul venit din partea soției. Femeia l-a anunțat că totul este bine acasă și că fiul lor, Vlăduț, a început să meargă la grădiniță.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a slăbit vizibil de când e la Survivor:”Credeam că totul este o joacă”

Citește și: Soția lui Cătălin Zmărăndescu, despre situația complicată a Faimosului la Survivor România 2022:”Are experiența vieții”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație:„Cererea a fost făcută și acceptată'

Citește și: Florin Piersic și Medeea Marinescu, clipe emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor:„Jucăm împreună de peste 12 ani'

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Lacrimile au început să curgă șiroaie pe obrajii lui Cătălin Zmărăndescu atunci când i-a fost atinsă „coarda sensibilă': copiii. Auzind că băiețelul lui a început grădinița, Faimosul a rostit, cu vocea încărcată de emoție: „Doamne, ce am pierdut, Doamne.

De asemenea, și CRBL și-a dezvăluit vulnerabilitatea atunci când a citit scrisoarea din partea familiei. Aceasta a început cu „Bună, tati!', lucru ce l-a făcut pe Faimos să plângă. Astfel, soția lui, Elena și fiica lor, Alessia, i-au dat putere să meargă mai departe în competiție.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor: „Nu voi uita ușor această experiență'

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. Fericirea nu a durat prea mult pentru Cătălin Zmărăndescu. Spre finalul serii, atmsofera a devenit mult mai tristă. Faimoșii au avut trei concurenți nominalizați spre eliminare: TJ Miles, Mari Fica și Cătălin Zmărăndescu. Cel din urmă a fost cel care a strâns cel mai mic număr de voturi din partea publicului.

Astfel, Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor 2022. Verdictul l-a surprins pe sportiv și dezamăgit totodată. Concluzia cu care a plecat a fost că „prietenii ți-i faci în timp'. Acesta a susținut că a fost singur de când a intrat în competiție și că această experiență l-a ajutat să fie mai răbdător și mai înțelegător. În final, le-a lurat baftă tuturor, atât Faimoșilor, cât și Războinicilor.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile.

Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele', a declarat Zmărăndescu la Survivor, conform click.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter