De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație: „Cererea a fost făcută și acceptată”

Publicat pe

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație. Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Deși foarte multă lume l-a văzut pe micile ecrane, puțini sunt cei care știu detalii din viața personală a vedetei. El formează o relație de mai bine de 15 ani cu Roxana, femeia care i-a oferit și o fiică. Iată motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Cu toate acestea, viața sa personală a fost ținută privată până de curând. Puțini sunt cei care știu că el și actuala sa parteneră de viață nu sunt căsătoriți, deși formează o relație de mai bine de 15 ani. În cadrul unui interviu, el a explicat motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului alături de Roxana, femeia care i-a oferit un copil.

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație: „Cererea a fost făcută și acceptată'De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație: „Cererea a fost făcută și acceptată'

Acesta a vorbit inclusiv despre relația pe care o are cu fiica sa. Iată declarațiile prezentatorului de la TVR 2!

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Virgil Ianțu.Roxana a împlinit 40 de ani

Citește și: De ce Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana, nu s-au căsătorit după 15 ani de relație.'Cererea a fost acceptată, dar…'

Citește și: Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1:„Mă bucur că am revenit…’

Citește și: Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette:„Nu s-a găsit antidot’

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație

Virgil Ianțu a explicat că a cerut-o în căsătorie pe Roxana, mama fiicei sale, dar nunta a întârziat să apară. Acesta, în spirit de glumă, a declarat că are nevoie de mai mult timp pentru a-și cunoaște partenera de viață.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine', a povestit Virgil Ianțu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Acesta se proclamă un bărbat cu adevărat fericit datorită celor două femei importante din viața lui: iubita și fiica. Ele sunt motivul principal pentru care prezentatorul TV continuă să lupte zilnic.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită', a continuat el.

Virgil Ianțu, despre fiica sa, Jasmina

Virgil Ianțu susține că este foarte fericit pentru momentele pe care le petrece în compania fiicei sale, Jasmina. Tânăra are 16 ani, însă continuă să își petreacă vacanțele alături de familia sa, în defavoarea prietenilor de vârsta ei.

„Da, suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum', a continuat el pentru sursa citată.

Acestuia nu îi este teamă de momentul în care Jasmina va veni acasă alături de un băiat. Prezentatorul de la TVR are multă încredere în fiica sa, dar și în el însuși.

„Sunt un tată relaxat, asta pentru că și Jasmina e o fată cum nu îmi imaginam. Avem o relație excelentă și am mare încredere în ea și ea în mine că voi fi rezonabil, atunci când se va ivi ocazia', a mai spus el.

„Vacanțele noastre în trei sunt preferatele mele'

Virgil Ianțu obișnuiește să călătorească destul de des cu familia sa. Acesta susține că nu își amintește o vacanță mai puțin reușită, fiecare dintre ele având farmecul propriu. Deși pleacă să se relaxeze atât cu familia, cât și cu prietenii, excursiile sale preferate sunt cele în trei: el, Roxana și Jasmina.

„Noi călătorim de când ne știm. Ne place acest lucru, dar poate că rețelele mele de socializare, fiind vizibile public, pare că abia acum ne-am făcut pașaport. Din fericire, nu pot da un exemplu și nici nu îmi pot aminti de vreo vacanță mai puțin reușită. Plecăm în vacanțe și cu prietenii, destul de des și ne simțim excelent. Dar vacanțele noastre în trei sunt preferatele mele', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter