Laurette a fost implicată într-un grav accident de circulație: "Am văzut moartea cu ochii..."

Publicat pe

Laurette Attindehou a trecut prin momente cumplite. Vedeta de televiziune a fost implicată marți, 22 martie, într-un grav accident de circulație, în care au fost avariate patru mașini. Accidentul a avut loc în fața unei grădinițe din Tunari, iar bruneta a oferit primele detalii despre cum s-a petrecut totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Momente de coșmar pentru Laurette Attindehou. Vedeta a fost implicată într-un grav accident de circulație, iar patru mașini au fost avariate. Se pare că un șofer neatent nu s-a asigurat și a intrat în plin în bolidul de lux al acesteia. Totul a avut loc marți după-amiaza, în fața unei grădinițe din Tunari, București.

Laurette a fost implicată într-un grav accident de circulație: "Am văzut moartea cu ochii..."Laurette a fost implicată într-un grav accident de circulație: "Am văzut moartea cu ochii..."

În cadrul unu interviu, Laurette a spus cum s-a petrecut totul, dar a adăugat și faptul că s-a speriat de moarte și credea că nu o să mai iasă în viață din mașina sa.

Citește și: Iubitul lui Laurette și-a cunoscut viitorul socru:„Tata i-a transmis lui Magaye să…’

Citește și: Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv:„Am fost desfigurată!’

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă’

Laurette a fost implicată într-un grav accident de circulație

Momente de coșmar pentru Laurette. Asistenta de televiziune a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un grav accident de circulație. Se pare că accidentul a avut loc în fața unei grădinițe din Tunari, iar patru autoturisme au fost avariate din cauza unui șofer neatent.

Contactată de jurnaliști, vedeta a spus că este în stare de șoc și că a văzut moartea cu ochii.

Da, am făcut un accident foarte grav. Era să mor. Practic, am văzut moartea cu ochii! A intrat unul în mine. Nu s-a asigurat' , a declarat Laurette Attindehou, pentru Click!

Totuși, asistenta de televiziune nu a precizat dacă a fost rănită sau nu în acest accident. Însă, după câte putem observa în imagini, mașina sa este grav avariată. Înainte cu doar câteva minute de a fi lovită de o altă mașină, vedeta se filma la volan, în timp ce conducea. Dansa, se simțea bine și nimic nu prevestea întâmplarea nefericită.

Acesta nu este primul accident în care este implicată Laurette Attindehou. În anul 2017, a intrat din plin într-o mașină de Poliție. Însă, acum se pare că nu ea a fost vinovată pentru cele întâmplate.

sursă foto- Click, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter