Florin Piersic și Medeea Marinescu, clipe emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor: „Jucăm împreună de peste 12 ani”

Publicat pe

Florin Piersic și Medeea Marinescu au trăit clipe cu adevărat emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor. Acesta a avut loc în București, iar publicul i-a răsplătit pe cei doi actori cu ropote de aplauze. Încântați să-i revadă după atâta timp, spectatorii au fost mai relaxați ca de obicei, stând în sala de teatru fără măștile de protecție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic și Medeea Marinescu au trăit clipe emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor. Acesta a avut loc la Teatrul Național din București. Cei doi artiști joacă împreună, pe scenă, de peste un deceniu și continuă să aibă mare succes la public.

Florin Piersic și Medeea Marinescu, clipe emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor: „Jucăm împreună de peste 12 ani'Florin Piersic și Medeea Marinescu, clipe emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor: „Jucăm împreună de peste 12 ani'

Luni seară, Florin Piersic și colega lui de breaslă, Medeea Marinescu, au susținut prima reprezentație a spectacolului 'Străini în noapte', după ridicarea restricțiilor. La fel ca în vremurile bune, spectatorii au umplut sala, așa cum o făceau înainte de pandemie. Astfel, atmosfera a fost mult mai relaxată, atât pentru actori, cât și pentru public.

Citește și: Cum se menține în formă Florin Piersic, la 86 de ani. Medeea Marinescu:”Trage totul după el”

Citește și: Tatăl lui Florin Piersic a salvat familii de evrei în perioada Holocaustului:„I-a ascuns în…'

Citește și: Anamaria Prodan, declarații dure despre Reghe în presa străină:”Dacă cineva la acest nivel îți vorbește așa…”

Citește și: Mormintele soldaţilor ruşi dintr-un cimitir din Iași au fost marcate cu litera Z, simbolul invaziei ruse în Ucraina:„A fost întocmit dosar penal'

Florin Piersic și Medeea Marinescu, clipe emoționante la primul spectacol după ridicarea restricțiilor

Medeea Marinescu s-a arătat extrem de onorată să joace pe aceeași scenă cu Florin Piersic. Îl consideră „printre ultimii mohicani', un mare actor și un mare om.

„Să joc pe scenă cu Florin Piersic este o șansă rară, cu atât mai mult cu cât el se numără printre ultimii mohicani. Cineva mi-a făcut un compliment acum câteva zile, la Cluj, și mi-a zis așa: ‘Te iubesc pentru cât îl iubești pe Florin! Foarte frumos mi s-a părut.

Sigur că Florin este un mare actor, dar, dincolo de acest lucru, este un om pe care lumea îl iubește foarte mult. Iubirea este ceva mai mult peste admirație. De aceea spun că am așa o șansă să joc cu un așa nume ca Florin Piersic', a declarat Medeea Marinescu pentru FANATIK.

„Jucăm împreună de peste 12 ani'

Tot în acest an, Florin Piersic și Medeea Marinescu au mai susținut și alte spectaole în România, de Mărțișor, în Cluj-Napoca. Săptămâna trecută, pe 19 martie, ei au jucat împreună și la Paris, pentru fanii de acolo. Vor mai ajunge încă o dată în Franța, la finalul acestei luni, pentru încă două reprezentații. Maestrul și colega lui de breaslă fac echipă în spectacolul „Străini în noapte' de mai bine de 12 ani.

„Spectacolul a depășit de mult 1200 de reprezentații și, cu toate acestea, încă se joacă și acum cu sala plină. Bine că încă mai putem să jucăm. Faptul că putem noi să jucăm este una, dar spectacolul nostru este independent, nu este un spectacol al Teatrului Național din București.

Este o piață independentă și, dacă spectacolul nostru rezistă de atâția ani, înseamnă că există un public dornic, care vine să ne vadă. Jucăm împreună de peste 12 ani, am jucat cu sala plină și aseară, la Teatrul Național din București.

Aseară erau ocupate toate cele 848 de locuri care au fost puse în vânzare, chiar și la al doilea etaj, unde nu se vede cel mai bine… Unii spectatori așteaptă să mai prindă bilete pe primele locuri și, când nu mai găsesc, își iau în spate.

Așa a fost și la Paris, unde am jucat cu Florin Piersic pe 19 martie. S-au dat și locurile din ultimul rând. La Paris mai mergem pentru două reprezentații pentru 25 și 27 martie', continuat ea.

Medeea Marinescu a înlocuit-o pe Emilia Popescu

Conform sursei menționate, până în 2010, Emilia Popescu interpreta rolul feminin din spectacolul „Străini în noapte'. După aceea, ea a fost înlocuită de Medeea Marinescu, actuala parteneră de scenă a lui Florin Piersic.

„Străini în noapte' a fost pusă în scenă de marele Radu Beligan. Regretatul artist o văzuse la Teatrul Marigny, din Franţa. La acea vreme, rolul principal era jucat de Alain Delon.

Sursă foto: Facebook, Florin Ghioca

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter