Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. E divorțată și are un copil

Publicat pe

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. Anul acesta, la Antena 1 va fi difuzat sezonul 6 Insula Iubirii. Filmările au avut loc în superba Thailanda, iar prezentatorul a rămas același, Radu Vâlcan. Ispitele vor fi însă diferite față de edițiile anterioare. Iată cine este Lavinia Dumitrescu, ispita feminină de la Insula Iubirii! E divorțată și are un copil!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Insula Iubirii. În scurt timp, la Antena 1 va fi difuzat noul sezon, cel cu numărul 6. Prezentatorul a rămas același, Radu Vâlcan, la fel și locația, Thailanda. În schimb, în ceea ce le privește pe ispite, atât pe cele masculine, cât și pe cele feminine, acestea sunt diferite față de edițiile anterioare.

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. E divorțată și are un copilCine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. E divorțată și are un copil

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. Lavinia Dumitrescu se numără printre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6. Ea, alături de nouă colege, îi vor ajuta pe concurenți să-și testeze relațiile, în cel mai dur test al fidelității. La fel ca celelalte ispite, și ea este gata să dea tot ce poate în emisiunea de la Antena 1, pentru a-și îndeplini „misiunea'.

Citește și: Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Citește și: Cine este Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii.A recunoscut că a fost infidelă

Citește și: Mihai Călin a găzduit o familie de ucraineni, veniți în România doar cu hainele de pe ei:„Înainte, au dormit timp de șase zile în baie'

Citește și: Mihai Bendeac, primele declarații după ce și-a dat pantalonii jos și s-a lăsat filmat:”Aș vrea să-mi cer iertare…'

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii

Potrivit comunicatului de presă transmis de Antena 1, Lavinia Dumitrescu are 28 de ani. Aceasta a fost căsătorită și are un copil. Deși părea că mariajul ei e unul perfect, ispita de la Insula Iubirii și fostul ei partener au ajuns în cele din urmă la divorț. Motivul? Nu mai existau convingeri comune.

Având în vedere experiența prin care a trăit, Lavinia Dumitrescu vrea să le ajute pe concurentele de la Insula Iubirii să descopere adevărul despre relația lor.

„Deşi credea în relaţia perfectă, Lavinia Dumitrescu (28 de ani) a avut ocazia să afle pe propria-i piele că lucrurile pot lua oricând o altă întorsătură. S-a căsătorit şi a făcut un copil, însă acest lucru nu a oprit-o să divorţeze atunci când a simţit că în cuplu nu mai există convingeri comune.

Lavinia şi-a dorit să participe la cel mai dur test al fidelităţii, tocmai pentru a le ajuta pe concurente să afle adevărul despre relaţia în care se află. Dacă va reuşi sau nu, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în curând, la Antena 1', scrie într-un comunicat de presă.

Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii, e divorțată

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. În filmulețul ei de prezentare, Lavinia Dumitrescu de la Insula Iubirii a spus că e de părere că tentațiile afectează orice relație.

„Tentațiile afectează relațiile. Când este despre cineva, sunt dispusă să merg până în punctul în care el ar vrea să facem sex. Nu o să fac sex', a transmis Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii 6.

Lavinia Dumitrescu are un fiu

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii. Potrivit descrierii Laviniei Dumitrescu de pe Instagram, ea e creatoare de conținut pe TikTok și YouTube. De asemenea, mai spune despre ea că este fotomodel, dar și influencer. Ispita de la Insula Iubirii e urmărită de peste 1000 de persoane.

Tot pe Instagram observăm că Lavinia Dumitrescu adoră să pozeze. Ispita de la Insula Iubirii apare în diferite ipostaze provocatoare, îmbrăcată în costum de baie. Aceasta a postat și o imagine cu ea și fiul ei, semn că are o relație excelentă cu micuțul.

„Adevărata iubire în cea mai sinceră si pură formă. Acel omuleț în care investești dragoste și vezi cum crește, care apreciază corect eforturile tale, cum nici o alta ființă nu o va face', a scris Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii 6, în dreptul imaginii cu fiul ei.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter